Kanal D va veni, în curînd, în întâmpinarea fanilor serialelor turceşti cu o nouă producţie impresionantă, “Tărâmuri nelegiuite”, (titlul original: “Kanunsuz Topraklar”/”Lawless Love”), o poveste dramatică despre sacrificii, iubire, alegeri dificile, ce readuce în faţa telespectatorilor actori îndrăgiţi de publicul roman.

Ugur Gunes, chipeşul şi talentatul actor turc pe care telespectatorii l-au îndrăgit deja urmărindu-l în serialul “Mă numesc Zuleyha”, revine în casele românilor, prin intermediul noului serial, “Tărâmuri nelegiuite”, de data aceasta interpretând un nou rol impresionant, cel al lui Davut, personajul central al producţiei.

Citește și: “Casa iubirii”, reality-show-ul prezentat de Andreea Mantea, a plasat Kanal D pe primul loc in audiente

Acţiunea serialului se petrece în anul 1940, în orasul Zonguldak, din Turcia, şi ne înfăţisează, într-o maniera unică, o poveste despre dragoste şi sacrificiu.  În Zonguldak, toată lumea își câștigă existența lucrând la mina de cărbune care aparține celui mai bogat om al comunitatii, Malik (interpretat de Murat Daltaban), un personaj lipsit de scrupule.

Pe lângă mină, el deține și majoritatea câmpurilor agricole din zonă, iar oamenii care locuiesc pe aceste terenuri sunt, practic, chiriașii lui.

Malik nu le cere chirie, dar ei plătesc mai mult decât suficient, lucrând in conditii dintre cele mai grele, in mină. Davut este un tânăr care trăiește o viață modestă alături de cei doi frați ai săi, sora lui de 6 ani și părinții lor.

Davut, frații săi și tatăl lor sunt cu toții mineri care lucrează pentru Malik. Într-o zi, un accident teribil are loc; mina se prăbușește din cauza acțiunilor necugetate ale lui Malik și nouă mineri isi pierd viata, inclusiv tatăl lui Davut.

Suferinţa prin care trece tânărul este greu de imaginat şi acesta vrea să îşi răzbune tatal. Destinul lui Davut  devine tot mai dramatic. Cand peste toate încercările intervine dragostea, acesta simte că viaţa lui va lua alta turnură.

O noua provocare apare când realizează că femeia de care se îndrăgosteste,  Gulfem (Esra Bilgic), este fiica lui Malik, omul pe care îl consideră vinovat de moartea tatalui său. Va fi dragostea mai puternica decat nevoia de a face dreptate?

Carismaticul actor Ugur Gunes, în vârstă de 36 de ani, a cucerit publicul din România prin interpretarea rolului “Yilmaz”, din “Ma numesc Zuleyha”, serial difuzat la Kanal D, şi este unul dintre cei mai talentaţi actori din Turcia.

 Publicul Kanal D îi va putea admira, alături de acesta, şi pe Esra Bilgic Tore, Necip Memilli, Murat Dalbatan, Kaan Tasaner, nume de referinta ale cinematografiei din Turcia.

Nu rataţi, în curând, o nouă poveste captivantă, “Tărâmuri nelegiuite”, o producţie care îi  va cuceri telespectatorii din România.