Scene dramatice s-au scurs marți seara, 12 decembrie 2023, la Iași. O copilă de clasa a cincea a căzut în gol de la geamul sălii de clasă, după ce ar fi încercat să își pună capăt zilelor. Ce s-a întâmplat exact acolo a dezvăluit reporterul Delia Săndulachi, în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: Ipoteză halucinantă despre prietenele care și-au luat viața împreună! Adolescentele ar fi fost instigate de colegi să sară

„Eleva de 12 ani din Iași este stabilă, conștientă, însă are mai multe fracturi și contuzii. Ea este internată la spitalul pentru copiii, unde primește îngrijiri medicale. După terminarea orelor, fata a rămas la cursurile de la clubul de chitară, unde făcea repetiții pentru serbarea de Crăciun, apoi s-a întors în clasă pentru a își lua haina și, în acel moment, fata a recurs la gestul extrem. Câțiva colegi erau de față în momentul în care copila care ar fi vrut să se sinucidă.

Cadrele didactice spun că fata avea rezultate bune la învățătură, nu era bătută și nici nu ar fi fost implicată în conflicte, așa că nimeni nu își explică cele întâmplate. În același timp, un incident similar a avut loc în Zalău. Acolo, o adolescentă de 14 ani a căzut tot de la etajul doi al centrului social în care era cazată. Fata a suferit leziuni ușoare. Acum, în ambele cazuri, polițiștii fac anchete”
,
a declarat reporterul NEWSTIME.