La Kanal D2 puteți urmări unele dintre cele mai bune momente din emisiunea Teo Show, o combinaţie puternică de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment.

Cu înțelegerea corectă a realității, perspectiva unică, dar și umorul care o caracterizează, Teo face lumină într-o serie de aspecte ale vieții de zi cu zi, în același timp intrând în casele oamenilor cu voie bună și inspirându-i pe cei din fața micilor ecrane să își trăiască viața frumos, în mijlocul prietenilor, familiei.

Teo are alături în emisiune o echipa de reporteri care vin cu material extrem de interesante în față telespectatorilor, ce vizează subiecte relevante pentru publicul larg.

Cu o componentă de entertainment puternică, emisiunea le propune telespectatorilor interviuri inedite cu personalități îndrăgite de public, dar si cu jocuri pline de umor, menite sa aducă zâmbetul privitorilor si sa-i facă sa privească plini de optimism spre viitor.

Muzica bună și cele mai utile sfaturi venite din partea specialiștilor fac parte, de asemenea, din economia unei emisiuni care dă tonul bunei dispoziții.