Astăzi, de la ora 19:00, în serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, Zeynep se află în incertitudine atunci când realizează ce lucru neobișnuit a făcut Ege pentru ea.

Frumoasa fată, care încearcă să-și clădească o nouă viață departe de familia Guralp, intră din nou în colimatorul mamei lui Ege, atunci când aceasta aude ce a făcut fiul său. Se pare că Ege se află în spatele firmei care i-a acordat o bursă lui Zeynep, tânăra crezând că aceasta se datorează meritelor sale la învățătură.

Pentru că Zeynep nu i-a permis să îi ofere ajutorul atunci când a avut nevoie, Ege s-a gândit că „bursa” este o alternativă bună de a-i ușura iubitei sale existența, însă intenția acestuia nu a fost primită cum se aștepta.

Naciye suspectează că Handan se „ascunde” în spatele handicapului și decide să afle adevărul. Lui Kuzey nu-i vine să creadă când mama sa îi spune ce bănuiește despre Handan, iar femeia decide să o testeze pe viitoarea noră.

Cum va reacționa Handan în fața testului la care o va supune Naciye și dacă se va da de gol tânăra în fața logodnicului său, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.