Tzancă Uraganu și Alina Marymar au devenit părinți, după ce iubita manelistului a născut o fetiță perfect sănătoasă. Celebrul cântăreț a devenit tată pentru a treia oară, însă este primul copil pe care ăl are alături de iubita lui. Cântărețul mai are un băiețel și o fetiță din relația cu Lambada, iar acum un nou membru a mai venit în familia manelistului.

Citește și: Fratele lui Tzancă Uraganu, evacuat cu mascații

Tzancă Uraganu a făcut deja primele declarații! Cântărețul este extrem de fericit că a devenit din nou tată. El a mărturisit faptul că atât el, cât și iubita lui, și-au dorit mult ca dorința lor de a deveni părinți să devină realitate, iar Dumnezeu le-a arătat că îi iubește și le-a dăruit o fetiță, care urmează să le facă viața mai frumoasă.

„Este un vis împlinit, o realizare a noastră pe care ne-am dorit-o din toată inima și Dumnezeu ne-a arătat cât ne iubește!”,

a declarat artistul, după ce iubita lui a născut, relatează Spynews.ro.

Alina Marymar a fost cea care și-a anunțat fanii că a adus pe lume primul ei copil, printr-un videoclip postat pe pagina ei de Instagram. Iubita manelistului se află în aceste momente în spital, alături de bebeluș. Ea a postat un clip în timp ce se poate observa că se află pe patul de spital și se pregătește să mănânce, în timp ce își filmează burica. 

„A doua zi alături de puiul meu”, a scris Alina Marymar în dreptul clipului video. 

Alina Marymar, primele detalii despre botez și numele fetiței: „Vrem să aibă două nume, unul sfânt și unul pe care o s-o strigăm” 

În urmă cu câteva luni, Alina Marymar a dat mai multe detalii despre sarcină și despre numele pe care o să îl poarte fetița ei și a manelistului.

Iubita lui Tzancă Uraganu a vorbit și despre botezul fetiței sale, pentru care se va dedica, așa fel încât să fie un eveniment grandios. 

”Da, va fi un botez foarte frumos. Nu ne-am gândit încă la detaliile astea, o tematică, dar va fi ceva spectaculos, mai ales că eu sunt cu organizarea petrecerilor, chiar îmi place foarte mult și mă descurc bine, zic eu, organizez orice petrecere în detalii foarte, foarte atente și totul iese perfect, eu sunt perfecționistă”, a

mai spus iubita lui Tzancă Uraganu, pentru Spynews.ro. 

Alina Marymar a vorbit și despre numele pe care fetița ei îl va purta. Tzancă Uraganu și iubita lui au ajuns la decizia ca fetița lor să aibă două nume, unul sfânt și unul cu care să o strige. Având în vedere că fetița cuplului a ajuns pe lume în aceste zile, nu va mai dura mult până ce Alina Marymar și Tzancă Uraganu vor dezvălui și numele ales pentru copilul lor. 

„Fetița vine pe lume în iulie la sfârșit, început de august, cam așa. Nu ne-am gândit încă la un nume, e greu de ales pentru că ce vreau eu nu-i place lui, ce-i place lui nu-mi place mie și nu suntem așa de acord deocamdată. Vrem să aibă două nume, unul sfânt și unul pe care o s-o strigăm”, a mai spus Alina Marymar, pentru sursa citată mai sus.