Uğur Aslan are 51 de ani și face parte din categoria celor mai apreciați actori ai Turciei. În cei cincisprezece ani de carieră fulminantă, actorul a dovedit un talent deosebit și o carismă aparte, în toate producțiile în care a jucat și a devenit din ce în ce mai cunoscut și mai apreciat atât în Turcia, cât și în străinătate. Publicul din România l-a cunoscut încă din anul 2017, când a jucat în producția Dragoste infinită, în rolul Zehir, alături de celebrul Burak Ozcivit.

Uğur Aslan din serialul Dragoste infinită, care a avut rudele afectate de cutremurele devastatoare din Turcia, a lansat un mesaj aprig pe rețele de socializare

În urmă cu două săptămâni, după dezastrul provocat de cumplitele cutremure în Turcia, celebrul actor Uğur Aslan a lansat un strigat disperat de ajutor pentru că multe rude de ale sale se aflau sub dărâmături, în regiunea Hatay, cea mai afectată.

Acesta a fost de-a dreptul devastat de durere și neputință în clipa în care a aflat că multe din cunoștințele și rudele sale și-au pierdut viața. De curând, Uğur Aslan a lansat din nou un mesaj aprig de această dată, la adresa autorităților pe care le-a criticat pentru faptul că nu se implică așa cum ar trebui pentru ajutorarea sinistraților.

Citește și: Tristețe fără margini pentru celebrul actor Uğur Aslan, din serialul Dragoste infinită! Familia lui a fost grav afectată de cutremurele care au făcut prăpăd în provincia lui natală Hatay! „Presupunem că i-am pierdut”

Citește și: Celebrul actor Burak Ozcivit și colegii săi de platou au sărit în ajutorul sinistraților, după cumplitele cutremure din Turcia! Iată cum au fost surprinși celebrii actori pe teren, la scurt timp după producerea dezastrului!

Celebrul actor a atacat presupusul jaf și creșterea chiriei în zona Hatay care a fost devastată de cutremure. Uğur Aslan a făcut și un apel important în ceea ce privește ajutorul pentru victimele cutremurului.


Uğur Aslan, care s-a născut în anul 1972, în Hatay, unde a absolvit studiile primare și secundare în Reyhanlı și a urmat liceul în Antakya, a reacționat dur la afirmațiile privind creșterea chiriei și jefuirea materialelor alimentare după dezastrul provocat de teribilele cutremure.

„Cei care măresc chiriile, fură hrană destinată sinistraților și ajutoarele cu materiale de construcții îmi înnegresc inima! Ajunge, nu mai călcați pe cadavre!”, a

spus actorul, potrivit gecce.com