Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Dogan Media Internațional, a fost premiat aseară, la Gala Capital- Excelență în Management, la categoria “CEO”, pentru  Inovație în Media. Prestigiosul eveniment celebrează performanțele oamenilor cheie din diferite domenii, lideri care coordonează proiecte de succes și care impun adevărate modele de business în România și nu numai.

Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Dogan Media Internațional, a ridicat distincția în numele CEO-ului Dogan Media Internațional.

La ceremonie s-au aflat personalități din diverse industrii, oameni de media, reprezentanți ai instituțiilor de stat.

“Sunt onorat să primesc această distincție, le mulțumesc organizatorilor Galei și îi felicit pe câștigători, dar și pe toți acești oameni care fac performanță și schimbă în bine comunitatea. Împreună cu echipa mea, ne dorim să aducem în continuare plusvaloare pe piața media din România, prin abordări proprii și curajoase de conținut.

Încă de la lansarea Kanal D, primul post TV din potofoliul Dogan Media Internațional, am ales să ne diferențiem de ceea ce există pe piață, să inovam. Misiunea noastră rămâne aceea de a oferi publicului divertisment de calitate și informație relevantă”,
 a declarat Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Dogan Media Internațional.

Dogan Media Internațional s-a impus pe piața media din România ca un adevărat trendsetter, abordând o strategie curajoasă de conținut și aducând publicului larg formate TV inspiraționale.

Kanal D, stația lansată în urmă cu 16 ani, a devenit una dintre cele mai iubite televiziuni, de un public foarte divers. Stația se află în top trei televiziuni generaliste din România, adesea plasându-se pe primul și pe al doilea loc în topul audiențelor, pe toate targeturile monitorizate. Kanal D2, televiziunea generalistă lansată pe 2 aprilie, anul curent, promite să continue povestea de succes și cucerește deja publicul printr-un mix al celor trei componente ce definesc activitatea Grupului – TV, Radio și Digital.