Shakira pare nedezlipita de pilotul de curse Lewis Hamilton- cu care se zvonește că ar avea o relație amoroasă. Recent au petrecut până aproape dimineața într-un club exclusivist din Londra. 

Citește și: Shakira, încă o palmă pentru Piquea la Gala Latino

Shakira a fost filmată la ora 3 și jumătate a dimineții când a părăsit un local exclusivist din Londra.

Presa britanică scrie că ar fi petrecut acolo cu Lewis Hamilton și mai mulți apropiați- asta după ce l-a urmărit pe pilot la cursele de formula 1- British Grand Prix.

De la petrecere- columbiana ar fi fost dusă la hotel de un șofer- în timp ce Lewis Hamilton ar fi rămas până în zorii zilei- scriu jurnaliștii britanici. Înainte de asta, Shakira s-a filmat în mașină cu o prietenă în timp ce se duceau spre pista de Formula 1.

Shakira și Lewis Hamilton nu au confirmat până acum că formează un cuplu 

Artista a fost filmată și pe străzile Londrei, la o rundă de cumpărături. Au însoțit-o una dintre asistentele sale și producătorul britanic cu care colaborează pentru una dintre viitoarele melodii. De când s-a zvonit că cei doi ar avea o relație amoroasă, Shakira a fost fotografiată de multe ori în preajma lui.

Recent, cei doi au fost văzuți în Miami, în timp ce urcau pe o barcă. Dar niciunul dintre ei nu a confirmat până acum că ar fi mai mult decât prieteni.