Nașterea Domnului sau Crăciunul, așa cum mai este cunoscută această sărbătoare importantă la nivel internațional, este sărbătorită în fiecare an la data de 25 decembrie, zi care în 2023 cade într-o luni. Nu rata această ocazie și trimite-le un mesaj frumos celor dragi, pentru a le aduce zâmbetul pe buze.

Crăciun fericit 2023! Sărbători pline de iubire pentru românii de pretutindeni  

„De Crăciun, să aveți parte de împliniri, surprize și multă iubire.

Să fiți înconjurați de oameni frumoși și iubitori și să ne vedem cu bine și în anul ce urmează. Crăciun fericit!”

„Fie ca spiritul sărbătorilor să ne umple sufletele de bucurie și să avem parte de zile senine și fericire! Vă urez tuturor sărbători fericite!”

„În Ajun de Crăciun, să fim mai buni și mai voioși. Fie ca sărbătorile de iarnă din acest an să fie guvernate de liniște, fericire și armonie.

Vă doresc să aveți parte de un Crăciun minunat și să sărbătoriți Nașterea Domnului alături de cele mai dragi persoane din viața voastră! Crăciun fericit!”

„Cu ocazia sfintelor sărbători de iarnă, să ne deschidem sufletul către cei dragi. Să avem inima plină de speranță, bucurie și lumină, în ziua Nașterii Domnului! Vă doresc tuturor un Crăciun fericit!

„În acest an, de Crăciun, să fii bucuros și voios și să primești tot ceea ce îți dorești.

Fie ca magia sărbătorilor să îți însenineze viața și să oferi și tu la rândul tău bucurii nemărginite. Crăciun fericit!”

„Fie ca sărbătoarea Nașterii Domnului să aducă pace în sufletul tău, iar tu să te bucuri de timpul petrecut alături de cei dragi. Crăciun fericit!”

„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn.

Fie ca sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite!”

„În această noapte uită gândurile negre. Ai multe alte nopți în care să te ocupi de ele. Liniștește-ți sufletul și trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi și o să te simți împăcat.”

„Sărbătorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.”

„E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toată inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

„Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăiește miracolul nopții de Crăciun!”

„Bogăţie câtă vreţi, sănătate pentru toţi, iar la anul care vine să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

„Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi mult noroc în viitor! LA MULŢI ANI! Sper ca această sărbătoare sa vă aducă numai fericire în casă şi familie!”

„Crăciun fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Va mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!”

„Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbători și în anul care vine!”

„Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători, acum și în anii următori, dragi părinți!”

Citește și: Crăciun Fericit 2023! Mesaje și urări speciale pentru Nașterea Domnului: „Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa!”

„M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!”

„Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii!”

„Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi, dacă se poate, toate la un loc. La mulţi ani!”

„Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!”

„Sărbătorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacții alături de cei dragi. La mulţi ani!”

„De sărbători, îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi îţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii. La mulţi ani!”