Alexandra Ungureanu prezinta “Duet cu Alexandra, emisiunea ce aduce telespectatorilor nume puternice din showbiz-ul românesc.

Alexandra Ungureanu prezinta “Duet cu Alexandra, emisiunea ce aduce telespectatorilor nume puternice din showbiz-ul românesc, care le vor împărtăși celor care îi urmăresc povești de viață impresionante, dar și un duet muzical, alături de gazda emisiunii. 

Artista se mândrește cu un repertoriu impresionant, cu melodii care au devenit rapid hituri, cât și piese muzicale cu influențe etno.

Castigatoare a sezonului 6 “Bravo, ai stil!”, o definitie a elegantei si rafinamentului, o voce puternica a showbiz-ului romanesc, Alexandra Ungureanu va da intalnire pe Kanal D2, la “Duet cu Alexandra”, o combinatie puternica de entertainment, muzica de calitate si dezvaluiri impresionante ale invitatilor sai. Cu multa emotie si conducandu-si interlocutorii prin istorii personale dar si prin intamplari din viata lor profesionala, Alexandra Ungureanu ii pune pe invitatii sai intr-o lumina cu totul noua pentru milioanele de telespectatori.