Ilinca Vandici prezintă “Bravo, ai stil!”, la Kanal D2, unicul reality show din România despre stil și atitudine, care a generat, de-a lungul celor sapte sezoane difuzate până acum, o adevărată emulație a bunului gust manifestat atât în combinații stilistice vestimentare, cât și în stilul de viață al milioanelor de fani ai emisiunii.

Ilinca Vandici și-a început cariera în televiziune la postul B1 TV, unde a prezentat rubrica “Meteo” și emisiunea “Esentze”. În 2007 s-a alăturat echipei Kanal D pentru a prezenta emisiunile “Bulevard” și “Magic Taxi”. Au urmat emisiuni la alte posturi de televiziune, Ilinca Vandici construindu-și pas cu pas o carieră solidă în lumea televiziunii. A cochetat ai cu actoria, în 2011 făcând parte din distribuția telenovelei de succes “Narcisa sălbatică”.

În vara anului 2014, Ilinca a revenit la Kanal D pentru a fi gazda emisiunii “O iubire de-o vară”. Imediat după “O iubire de-o vară”, Ilinca Vandici a devenit prezentatoarea show-ului “D-Paparazzi”, la Kanal D.

Prezenta inspirationala, fermecatoare, Ilinca Vandici ramane una dintre cele mai atractive personalitati din showbiz-ul autohton.