Astăzi, de la ora 17:45, în serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, Kuzey continuă să investigheze unde s-ar putea afla locul în care Alper a dus-o pe Sîla, atunci când a răpit-o.

Citește și: „Secrete de familie” își așteaptă fanii în fața micilor ecrane, de sâmbătă, 16 martie, la Kanal D2, odată cu premiera super reality-ului „Insula de 1 milion”, de la Kanal D

Cu ajutorul lui Murat, Kuzey reușește să găsească detalii importante despre locația în care ar putea fi Sîla și pleacă în căutarea acesteia. Cavidan face ”presiuni” pentru ca Bahar să devină nora familiei Bozbey și evidențiază în fața tuturor calitățile pe care le deține fiica sa. O veste ”neașteptată” o va plasa pe Bahar în centul atenției, iar Cavidan va fi cum nu se poate mai mulțumită de reușita sa.

Ege caută să afle cine se face vinovat de starea gravă în care a ajuns sora sa, aflată la spital. Mergând pe firul evenimentelor, Ege ajunge la barul în care a petrecut Melodi, înainte de accident iar acolo va afla lucruri la care nu se aștepta.

Dacă va reuși Ege să afle cine este vinovat de accidentul surorii sale, ce veste uluitoare primește Bahar și, dacă va reuși Kuzey să o găsească pe tânăra de care s-a îndrăgostit, puteți afla astăzi, de la ora 17:45, în

noul episod din serialul ”Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.