Senatoarea Diana Șoșoacă a fost aleasă europarlamentar la acest scrutin și a intrat live în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Radu Andrei Tudor: Doamna Șoșoacă, partidul dumneavoastră a câștigat, potrivit rezultatelor încă parțiale, două mandate în Parlamentul European. Vă așteptați la acest rezultat?

Diana Șoșoacă: Mă așteptam la un rezultat mult mai mare pentru că noi avem o numărătoare paralelă atât din Diaspora, cât și din țară.

Din păcate, extremismul partidelor de guvernare PSD și PNL, pentru că noi nu suntem un partid extremist. Nu noi am omorât 65.000 de români și i-am aruncat în saci negri de plastic. Nu noi am vaccinat românii cu vaccinuri care omoară, ci ei. Nu noi am băgat România în faliment, pentru că datele nu sunt reale, ce vedeți dumneavoastră la Ministerul Finanțelor. Avem peste 63% din PIB datorii. Ei sunt extremiștii și s-a furat încontinuu și se fură și acum.
România este o țară furată de 34 de ani. România este extrem de băgată în datorii și lăsată de izbeliște de aceste puteri care nu fac altceva decât să fure. Conform numărătorii noastre paralele și am copiile proceselor verbale din Diaspora, partidul SOS România a câștigat toate alegerile din Diaspora. Este pe primul loc, cam peste 36% în Diaspora și vreau să mulțumesc pe această cale Diasporei și să le fie rușine celor care au jignit Diaspora.

Radu Andrei Tudor: Au început deja niște anchete. Știu că ați semnalat și dumneavoastră la 112 de mai multe ori niște probleme în procesul electoral. Mă gândesc că acestea vor fi rezolvate în scurtă vreme.

Diana Șoșoacă: Dacă îmi permiteți în calitate de avocat să fac câteva afirmații. De-a lungul acestui proces electoral am sesizat atât Parchetul din România, cât și Parchetul European cu încălcare a legii electorale, atât cea românească, cât și la nivel european.

Mai mult decât atât, suntem unicul partid care a solicitat intervenția OSCE și nu vă spun că ieri seară am vorbit peste jumătate de oră cu reprezentanții OSCE în România și le-am dat toate datele pe care noi le-am identificat inclusiv cu probe pentru fraudarea alegerilor.

Diana Șoșoacă, despre planurile ca europarlamentar 

Radu Andrei Tudor: Ce vreți să faceți pentru România din Parlamentul European?

Diana Șoșoacă: În primul rând, în Parlamentul European, România va avea pentru prima dată voce. Vocea care a salvat peste 83% din români de vaccinare, vocea care să redea demnitatea românilor, vocea care să anuleze discriminarea românilor în Uniunea Europeană, vocea care alături de celelalte voci naționaliste și de colegul meu, Luis Lazarus, va ridica întreaga Europă la luptă pentru salvarea națiunilor, pentru salvarea țărilor noastre, pe care globaliștii, acești extremiști care se află deja la putere, încearcă să le desființeze, pentru că în acest moment este o luptă cruntă între globaliștii care vor să

anuleze națiunile, limba națională, cetățenia română, franceză, germană, italiană și să impună o cetățenie europeană și o constituție Europei. Niciodată, noi suntem români și ca avocat vă spun că mai presus de constituția României nu există decât Dumnezeu. Asta voi reda românilor, demnitatea de a fi români, mândria de a fi român în Europa.

Radu Andrei Tudor: Cu cine ați vrea să faceți alianță? Altfel spus, de care grup din Parlamentul European vă simțiți mai apropiată ca doctrină.

Diana Șoșoacă: Este evident că grupul ID este cel mai apropiat de doctrina noastră sau noi suntem mai apropiați de doctrina lor, însă nu este exclus să avem un nou grup europarlamentar.

Radu Andrei Tudor: Aș vrea să vă întreb care ar fi perspectivele politice pentru dumneavoastră. Vă veți concentra pe activitatea de europarlamentar sau țintiți în continuare funcția de președinte al României?

Diana Șoșoacă: Ținta cu președinția României nu a fost a mea, ci a fost a poporului român. Exact cum poporul român a dorit să fiu senator(...) Mă voi axa în primul rând, pentru că stăm doar trei zile în Parlament European, să nu-și închipuie actuala putere că va scăpa de mine, de Diana Șoșoacă și de SOS România, pentru că voi fi prezentă în toată țara și voi încerca să aplic legea și să impun legea și dreptatea și adevărul peste tot.