Cei de la federație c are se ocupă de transportul echipei ar fi discutat înainte de meciul cu Olanda cu reprezentanții unei companii aeriene private.

Ar fi întrebat dacă există o aeronavă disponibilă pentru astăzi pentru ca tricolorii să se întoarcă în țară în cazul unei eliminări de la Campionatul European, care de altfel a și avut loc.

Jucătorii naționalei, lăsați cu ochii-n soare

Astfel că dimineață federația a făcut anunțul că naționala se va întoarce în țară cu o seară înainte, la 23:20. Cei de la FRF însă nu oficializaseră un contract cu respectiva companie aeriană, iar după ce au făcut în această dimineață anunțul, au aflat că aeronava care le-a fost promisă ar fi fost dată între timp altcuiva.

Citește și: Anamaria Prodan nu s-a prezentat la ultimul termen în procesul de divorț. Motivul invocat de impresară: „Îl lăsăm să se dea în spectacol”

În mod oficial, federația a transmis că avionul cu care trebuiau să se întoarcă tricolorii s-a stricat. Situația s-a rezolvat între timp, tricolorii s-au întors în țară aseară la ora 00:55 cu o cursă Tarom. După aterizare, jucătorii au mers la baza de la Mogoșoaia unde s-au întâlnit cu suporterii.