Un restaurant din inima Londrei oferă delicatese pe baza de greieri. De la primul fel, până la desert, tot ce este trecut în meniu conține sub o formă sau alta, insecte. Iar ce este cu adevărat incredibil este că pragul localului este călcat de mulți clienți.

Citește și: VIDEO Angajata unui restaurant din mall, filmată când gusta cu degetul din mâncarea expusă. Clienții sunt revoltați: „Nu se respectă normele de igienă”

De departe pare doar un preparat fine dining. La o privire mai atenta însă, realizezi ca ai greieri in farfurie. Si nu, este vorba de nicio eroare. În acest restaurant din Londra, întreg meniul se bazează numai pe insecte.

Deși multi simt fiori reci numai la gândul de a mânca insecte, proprietarul restaurantului ne asigura că este doar o bariera culturală, iar experiența culinara este una de neratat.

„Suntem de fapt primul restaurant cu preparate din insecte din lume. Totul, de la unt la deserturi, conține insecte și, evident, toate ingredientele din carne sunt greieri”, a declarat proprietarul restaurantului.

Meniul restaurantului este foarte diversificat 

Iar meniul este cat se poate de diversificat. „ Avem mâncăruri mexicane, avem tacos, avem burrata, chestii italiene, avem paste, tocmai avem o nouă lasagna de greieri în meniul de astăzi”,

a mai spus proprietarul.

În plus, datorită calităților nutritive, insectele ar putea deveni mâncarea viitorului. Cele mai consumate insecte din lume sunt gândacii și omizile, iar la polul opus se află libelulele. În total, peste 1.900 de specii sunt consumate ca hrană.