Tatăl copiilor a recunoscut crima audioasă, dar susține că a fost în legitimă apărare. Scena de la locul omorului contrazice mărturia bărbatului. Kristina Joksimovic, a fost găsită fără suflare în propria casă, după ce soțul său a omorât-o cu sânge rece, iar raportul anchetatorilor scoate la iveală detalii care întreg scenariul unui film de groază.

Miss Elveția a fost ucisă de soțul ei

Modelul, mama doi copii, a avut parte de un sfârșit extrem de sadic. Polițiștii au reușit cu greu să identifice părți din corpul ei. Vinovat pentru crima oripilantă este chiar stâlpul și sprijinul numărul unu al Kristinei, așa cum îl alinta blonda pe partenerul său pe rețelele de socializare. Tomas, în vârstă de 41 de ani a recunoscut că a ucis-o, dar a susținut că a făcut o pentru a se proteja, după ce aceasta l-ar fi atacat anterior cu un obiect ascuțit.

Citește și: VIDEO Dezbaterea anului. Acuzații și gesturi care spun totul

Deși fapta cumplită, dar și felul în care soțul Kristinei a încercat să scape de cadavru a oripilat polițiștii. Pe rețelele de socializare antrenoare și partenerul său păreau familia perfectă. Nunta lor a făcut furori în mediul online, iar ea nu a rătat nicio ocazie de a-și lăuda soțul.

Mai mult, Kristina și Tomas erau părinții a două fetițe.

Motivul pentru care bărbatul a comis oribilul gest

După ce polițiștii au ridicat de la locul crimei o foarfecă de grădină și un aparat electrocasnic de pasat alimentele, Instanța a menționat că există indicii concrete ale unui boli mintale în cazul ucigașului.

Citește și: VIDEO Despăgubiri greu de obținut pentru zborurile anulate. Oamenii așteaptă cu orele în aeroport

Soțul fostei finalistă „Miss Elveția” a fost arestat, dar a făcut apel pentru eliberare. Demersul său a fost respins de către curtea federală din Lozan.