Revoltător este că mama adolescentei, care trăiește în aceeași casă nu l-a reclamat pe concubin. Individul a fost reținut de polițiști. Andreea avea doar 18 ani și chiar dacă abia atinsese vârsta majoratului era deja mama unei fetițe.

O tânără de 18 ani și-a pus capăt zilelor, după ce a fost abuzată de tatăl său vitreg

Noaptea trecută măcinată de gânduri negre tânăra și-a pus capăt zilelor într-una dintre încăperile locuinței.

Mama ei a sesizat că lipsește și și-a alertat concubinul, care este tatăl vitreg al fetei. El este cel care a descoperit o pe adolescentă fără suflare și a sunat la 112.

Polițiștii au simțit că este ceva necurat la mijloc. Știau că oamenii din comună vorbesc despre faptul că tânăra ar fi avut o relație cu tatăl ei vitreg, iar copilul ar fi de fapt al lui.

L-au luat la întrebări și au descoperit adevărul șocant. Andreea a fost violată de la 14 ani de concubinul mamei. Femeia nu crede că fiica și-ar fi pus capăt zilelor din cauza greutăților prin care a fost nevoită să treacă. Ea consideră că bărbatul ar fi ucis-o apoi ar fi mascat totul în suicid.

Citește și: VIDEO Polițistul care a omorât-o pe Raisa, condamnat la trei ani de închisoare. Bărbatul trebuie să plătească daune morale de peste 700 de mii de euro

„A bătut-o odată în parc, i-a dat cu palma peste față ca să nu mai vorbească cu băiatul care vorbea din ea, din Suceava. Nu o lăsa și pe ea să iasă cu fetele de seama ei afară.”

Bărbatul a fost reținut de polițiști imediat

Individul a fost imediat reținut de polițiști și este cercetat pentru că a întreținut relații intime cu fiica minoră.

Familia trăiește într-o sărăcie lucie, într-o baracă improvizată.

Citește și: VIDEO A avut loc o triplă crimă în Capitală. O mamă și doi copii, găsiți morți acasă

Este de neînțeles cu mama fetei nu știa ce se întâmplă sub același acoperiș: „Presiunea foarte puternică asupra ei, acuzele pe care mama probabil i le-a adus, faptul că în permanență văzându-și copilul își reamintea prin ceea ce a trecut cu acest bărbat a făcut o să nu mai suporte această presiune” Necropsia

tinerei urmează să fie efectuată, iar legiștii vor stabili dacă este vorba despre crimă sau suicid.