Tânăra a povestit că băiatul a împins-o. Prin minune a scăpat, pe el poliția l-a prins tocmai când voia să se predea. Oamenii legii au deschis un dosar penal și îl cercetează pentru violență în familie, urmând ca ancheta să stabilească dacă a fost vorba și despre o tentativă de omor.

O tânără din Călărași a căzut de la etaj, după o ceartă dură cu iubitul ei

Alarma s-a dat pe o stradă din Călărași, unde o tânără de 19 ani căzuse de la etajul trei al unui bloc. Vecinii au sunat îngroziți la 112. „Am auzit un țipăt și după aceea o bufnitură ca și când a avut loc un accident între două mașini, după cum vedeți i-a amortizat căderea capota de la mașină.”

Citește și: VIDEO Profesorul acuzat că și-a abuzat elevii, s-ar putea întoarce la catedră. În prezent se află sub control judiciar

Proprietarul autoturismului a găsit-o pe tânără rănită, dar în viață. „Era conștientă pentru că era un polițist în civil care s-a nimerit să fie prin zonă și a întrebat o ce s-a întâmplat că de ce s-a aruncat și a zis nu s-a aruncat, a aruncat-o soțul pentru că de două zile mă bate”

În momentul actual fata este internată la spital

Certurile lor erau auzite în tot blocul. Cei doi își reluaseră relația, în urmă cu trei săptămâni, când el s-a întors din Italia, după insistențele ei,povestește chiar mama lui. „El a plecat în Italia cu altă fată și ea l-a sunat că a rămas însărcinată să se întoarcă înapoi acasă la ea.” Gândurile negre pare se că nu îi dădeau însă pace tânărului în vârstă de 22 de ani.

După ce fata a căzut de la etaj el a dat bir cu fugiții. După aproape 20 de ore, tânărul a fost ridicat de către oamenii legii de pe o stradă din Călărași.

Citește și: VIDEO O controversă neașteptată a luat naștere în mediul online, după ce Sorin Grindeanu și-a ascuns ceasul

El se afla alături de mama sa în timp ce mergea spre secția de poliție pentru a se preda.

„La acest moment în dosarul înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor și lovire și alte violențe în forma violenței în familie”

Tânăra rănită este internată la spital: „În momentul de față pacienta este internată în secția de terapie intensivă, este conștientă cooperantă este monitorizată continuu. În momentul de față evoluția inițială este favorabilă.”

Medicii o vor ține în continuare sub observație pentru a se asigura că nu apar complicații ulterioare. În ceea ce îl privește pe tânăr, acesta a fost reținut de procurori pentru 24 de ore. În caz de urgență apelați numărul tel verde 0800 50033.