Persoane cu handicap au fost ținute la cozi infernale pe temperaturi ce depășeau 30 de grade pentru reexaminare. Reprezentantul IML Cluj a rămas în bătaia aerului condiționat, astfel că aparținătorii au fost nevoiți să care pe brațe persoanele cu handicap.

Persoane cu handicap umilite pe temperaturi de peste 30 de grade

Imagini revoltătoare au fost surprinse la Institutul de Medicină Legală Cluj. Persoane cu handicap au fost ținute în caniculă la cozi în temperaturi de peste 30 de grade pentru reexaminare.

Doi părinți și-au adus pe brațe copilul cu dizabilități pentru a fi văzut de comisie, iar la final au fost nevoiți să plătească și o taxă de câteva sute de lei.

Citește și: VIDEO Trupul neînsuflețit al lui Cristian, românul luat de viitura puternică din Italia, a fost descoperit. La o luă de la tragedie, Cristian a fost găsit acoperit de crengi și pietre

Scenele revoltătoare au fost filmate la Institutul de Medicină Legală din Cluj Napoca. Afară temperatura depășise 30 de grade, însă oamenii cu handicap au fost nevoiți să stea în soare, la coadă. La fiecare cinci ani, aparținătorii aduc persoanele cu handicap pentru a fi reexaminate de comisie.

Reprezentantul instituției nu s-a sinchisit să facă doi pași în parcare. A rămas în briza aerului condiționat, iar astfel aparținătorii au fost nevoiți să care pe brațe persoana cu dizabilități.

În plus, oamenii cu dizabilități și aparținătorii nu doar că au fost umiliți și nevoiți să aștepte în soare, ci au plătit și o taxă pentru reexaminare. Am solicitat un punct de vedere și din partea conducerii IML Cluj, însă până la această oră nu am primit niciun răspuns.