Un șofer a zburat cu mașina de pe șosea și s-arăsturnat în pasajul Lujerului. Pentru polițiști nu este clar cum s-a întâmplat acest lucru. Șoferul a fost transportat conștient la spital cu răni ușoare.

Un bărbat din Capitală a zburat cu mașina de pe șosea și a căzut în pasaj

Spectaculosul accident a avut loc în Sectorul 6 la intrarea în pasajul Lujerului la ora 14:00.

Din primele informații se pare că șoferul ieșea din parcarea centrului comercial din apropiere și a intrat cu viteză pe spațiul verde. Arupt gardul de protecție, iar mai apoi a plonjat în gol direct în pasaj. Mașina s-aprăbușit practic de la 7 metri.

Citește și: VIDEO 8.000 De pelerini din Voluntari au ajuns la Iași. Aceștia s-au grăbit să prindă loc în autocarele gratuite

În imaginile filmate de martori, se vede cum șoferu,l în vârstă de 46 de ani a scăpat miraculos, a ieșit din autoturism și stă așezat. Polițiștii au ajuns și ei imediat la fața locului și au încercat să deslușească modul în care s-a produs accidentul.

Autoritățile nu își explică cum s-a întâmplat

„În urma acestui accident de circulație a rezultat rănirea conducătorului auto care se afla singur în autovehicul și a a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Nu s-a putut realiza testarea cu aparatul alcool test din considerente medicale. Acesta a fost transportat de urgență la cea mai apropiată unitate de primiri urgențe.” Cât au durat cercetările aproape două ore, traficul rutier și cel al tramvaielor liniei 41 a fost restricționat.