Băiatul s-a urcat pe un vagon de marfă și în doar câteva clipe din cauza arcului electric format a fost trântit la pământ. Culmea, amicii săi filmau scenele șocante. Difuzăm aceste imagini pentru că ele demonstrează un fenomen extrem de grav.

Un tânăr de 19 ani se zbate între viață și moarte

În acest caz tânărul de 19 ani era însoțit de mai mulți prieteni.

Aceștia l-au filmat în timp ce s-a urcat pe un vagon de marfă din gara Ghioroc județul Arad. Ba chiar, par să-l încurajeze, dar așa zisa distracție s-a încheiat violent. „Linia de înaltă tensiune din gară are 27 de mii de volți. Are loc acel arc electric, care este fatal. Corpul uman practic devine un fel de paratrănet.”

În stare gravă tânărul de 19 ani a fost transferat de urgență de la Arad la Timișoara.

Are arsuri pe 70% din suprafața corpului. Adolescentul a fost operat la spitalul de arși din Timișoara. „ Este dorința da ieși în evidență cu ceva, deoarece au un interior lipsit de dragoste, de afecțiune. El are o lipsă totală de interes față de propria sa siguranță, față de siguranța celorlalți”.

Citește și: VIDEO O controversă neașteptată a luat naștere în mediul online, după ce Sorin Grindeanu și-a ascuns ceasul

Că e vorba de un fenomen o confirmă medicii și polițiștii. La spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală ajung anual cel puțin zece tineri cu arsuri. Aceștia recunosc faptul că au încercat să își facă poze pe vagoane. O modă extrem de periculoasă, fatală în multe cazuri.