Un serial istoric, cu intrigi de Palat, reflectând China secolului al XVIII-lea, la Kanal D2

Cu acțiunea petrecându-se în perioada Chinei Imperiale, în timpul domniei împăratului Quian Long (început de secol al XVIII-lea), serialul "Yanxi, Palatul Suspinelor" spune povestea unei tinere care caută adevărul despre moartea surorii ei. Pentru deslușirea enigmei, femeia intră ca slujitoare în haremul împăratului. Aici va învăța lecții importante despre dragoste, loialitate, sacrificiu. Producția este una grandioasă prin decoruri, costume speciale, atmosferă, ca o adevărată călătorie în timp și spațiu, în China începutului de secol al XVIII-lea.

Producția realizată în China, în 2018, a primit 31 de premii internaționale.

Trei tronsoane de seriale, o paletă ce se regăseşte în grila Kanal D2, vor raspunde celor mai diferite preferinţe - Cinemondo (o şelectie a serialelor străine, din diverse spaţii culturale, de la 15:00), cel dedicat serialelor turcesti (de la 18:00), şi Club 22 (de la 22:00, cu o selectie de poveşti mai puţin cunoscute din viaţa personalitatilor istorice sau ale eroilor contemporani, sau în legătură cu fenomene sociale).

Pe tronsonul Cinemondo, “Yanxi, Palatul Suspinelor” va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 15:00, iar “Drumul Tăcerii”, în fiecare joi şi vineri, de la 15:00.

De luni până duminică, de la 18:00, serialul turcesc “Instinct de mama” îi va cuceri pe telespectatori cu povestea tulburatoare a mamei aflate în căutarea fetiţei sale.

  • Regia: Hui Kaidong, Wen Deguang
  • Distribuția: Wu Jinyan, Charmaine Sheh, Qin Lan, Nie Yuan