Kanal D2, noua stație TV din portofoliul Dogan Media International, îi invită pe telespectatori astăzi, de la ora 15:00, să pătrundă în lumea Cinemondo, un tronson dedicat serialelor străine, din diverse spaţii culturale, menite să satisfacă exigențele publicului din fața micilor ecrane.

"Yanxi, Palatul Suspinelor" (titlul original: “The Story of The Palace Yanxy”) dă startul Cinemondo, la Kanal D2, o producție în care acțiunea se petrece în perioada Chinei Imperiale, în timpul domniei împăratului Quian Long (început de secol al XVIII-lea).

Serialul "Yanxi, Palatul Suspinelor" spune povestea unei tinere care caută adevărul despre moartea surorii ei. Pentru deslușirea enigmei, femeia intră ca slujitoare în haremul împăratului. Aici va învăța lecții importante despre dragoste, loialitate, sacrificiu.

Producția realizată în China, în 2018, a primit 31 de premii internaționale și este una grandioasă prin decoruri, costume speciale, atmosferă, ca o adevărată călătorie în timp și spațiu, în China începutului de secol al XVIII-lea.

Nu ratați astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2, serialul "Yanxi, Palatul Suspinelor". Producția va putea fi urmărită de luni până miercuri, de la ora 15:00, în cadrul Cinemondo, tronson dedicat serialelor străine, numai la Kanal D2, în fiecare joi și vineri, de la ora 15:00, urmând să fie difuzat serialul “Drumul tacerii”.