Astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, telespectatorii vor fi părtașii unor noi situații emoționante, pline de dramatism, ce se vor derula între protagoniștii îndrăgitei producții.

După ce a fost calomniată și nevoită să treacă printr-un adevărat calvar din cauza uneltirilor lui Handan și ale familiei acesteia, Elif pune punct oricărei “prietenii” cu bărbatul iubit, după ce acesta a dat crezare învinuirilor aduse de familia logodnicei sale, în ceea ce o privește.

Handan încă se mai teme că logodnicul său o iubește în continuare pe Elif și încearcă să afle ”fiecare pas” pe care îl face Kuzey. În lupta disperată pentru a-și prinde logodnicul “în fapt”, Handan cade, fară să știe, în capcana întinsă de Yîldîz.

În familia Guralp certurile nu mai contenesc, iar cei doi soți nu reușesc să ajungă la un consens, de dragul familiei lor.

Melis o urăște de moarte pe Zeynep și nu ratează niciun moment pentru a spune public asta, iar de când a aflat că părinții săi divorțează, nimeni nu se mai înțelege cu înverșunata fată.

Cu reușește Yîldîz să demaște adevăratele intenții ale lui Handan puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D.