Ziua Copilului 2023. Ziua Copilului este una dintre cele mai așteptate momente ale anului, în special de către cei mici, care vor cu nerăbdare să aibă parte de clipe

fericite pe data de 1 iunie.

Iar pentru că, de cele mai multe ori, copiii sunt cele mai importante ființe din viața părinților lor, adulții au grijă ca de Ziua Copilului să fie alături de cei mici și să le facă cât mai multe bucurii.

Ziua Copilului 2023. Cele mai frumoase mesaje pentru cei mici

Chiar dacă este vorba despre un micuț de doar câțiva anișori sau despre un adolescent care mai are puțin până la vârsta maturității, Ziua Copilului  reprezintă

un motiv de bucurie pentru toți. Cu această ocazie specială, toți părinții, bunicii și cunoscuții le trimit urări și mesaje pline de dragoste copiilor pe care îi iubesc.

-Astăzi, s-a ivit soarele de după nori și au cântat păsările melodii lor vesele pentru a vesti că tu ai zi de naștere! Te așteaptă un drum lung și dificil în viață, dar cel mai important e să crezi în tine și să știi că vei reuși, pentru că noi, părinții și prietenii tăi vom fi mereu alături!

Citește și: Zile libere de Rusalii 2023: Pe ce dată pică sărbătoarea?

-Privește spre cer! Fiecare stea reprezintă un copil. A ta este cea mai strălucitoare și frumoasă dintre toate, pentru că astăzi este ziua ta de naștere. Fie ca viața să-ți fie încălzită de lumina ei magică, strălucirea ei să-ți călăuzească calea, iar măreția stelei să îndepărteze toată tristețea. La mulți ani!

-Copil dulce, chiar dacă încă ești micuț, îți doresc să crești frumos, sănătos, inteligent, fericit, să-i bucuri pe mama și tata și întreaga lume. Să ai o copilărie frumoasă ca în povești, prieteni devotați, emoții plăcute și multe surprize care să-ți îndeplinească toate capriciile tale nevinovate.

-La mulți ani, pui de om! Îți doresc succes la școală, să înveți bine, astfel încât părinții tăi să fie mândri de tine. Să-I asculți și să-i respecți, să nu-i jignești, pentru că părinții te iubesc foarte mult!

Felicitări pentru copii și adolescenți cu ocazia zilei de 1 iunie

Pe lângă urările clasice pentru copii, pe care părinții și apropiații le trimit în aceste zile, există și felicitări pentru micuții care nu mai sunt chiar atât de mici și care nu mai au foarte mult până la vârsta maturității.

-Iepuraș, ești încă copil, dar aproape un adult! Fie ca în inima ta să bată necontenit fericirea, zâmbetul pe buzele tale să înflorească, iar întreaga lume să te accepte cu dragoste.

-Crești un voinic, spre fericirea noastră, și ne mândresc de tine mult! Fie ca dorințele tale să fie întotdeauna îndeplinite și să ai înainte încă mulți și buni ani!

-Dragul nostru! Viața e plină de daruri de iubire, atenție, prietenie, bucurie și distracție! Îți dorim să le obții pe toate! Învață cu sârguință și crește sănătos! Pe drumul vieții fă cunoștință cu cei mai demni oameni și ia exemple bune de la ei. Te-ai maturizat cu încă un an, dar pentru noi mereu vei rămâne copilașul nostru scump!

Citește și: Obiceiuri românești pentru a atrage norocul în viață: De ce trebuie să atârni busuioc la ușa casei tale?

-Micuța noastră, ai o mulțime de energie și ești foarte ageră! Îți dorim ca această energie să fie suficientă pentru mulți ani înainte și să o irosești doar pe fapte bune. Ne-am dori ca toate calitățile tale spirituale să nu rămână în urma înălțimii și greutății: să înveți bine, să citești mai mult, să descoperi lucruri noi.

-Ești inteligent, responsabil, înveți bine și vrem să-ți spunem că mama și tata sunt foarte mândri de tine. Astăzi te așteaptă cel mai minunat foc de artificii.

-Dimineața te duci la școală. Crești în înălțime. Nu ești leneș și înveți bine. Vai de mine! Ce băiat mare am! Sper ca toate fanteziile tale să fie adeverite la maturitate. Dar pentru asta trebuie să rămâi la fel de ascultător!

-Astăzi ai devenit un pic mai mare. Suflă toate lumânările de pe tort și puneți o dorință. Nu! Un milion de dorințe! Astăzi de poate!