Adiță Voicu a fost invitat în emisiunea „Detectorul de minciuni”, prezentată de Bianca Drăgușanu, și difuzată în fiecare duminică, de la ora 14:00, pe Kanal D2. Celebrul prezentator al emisiunii „Fiță cu Adiță” a răspuns sincer întrebărilor profesionale și personale pregătite de Bianca Drăgușanu. Emisiunile lui Adiță Voicu se bucură de un adevărat succes în mediul online, iar invitații pe care îi aduce au de fiecare dată povești și experiențe de viață care merită ascultate.

La „Detectorul de minciuni”, el a mărturisit cine este invitatul pe care nu a reușit să îl aducă până acum în emisiune, însă va reuși într-o zi, fiind vorba despre Gigi Becali. 

Citește și: Ce se află în geanta Biancăi Drăgușanu? Vedeta Kanal D2, extrem de sinceră: „Am o valiză întreagă”

Motivul pentru care Adiță Voicu nu a reușit până acum să îl aducă pe latifundiarul din Pipera în emisiune are legătură cu pregătirea sa în domeniul bisericesc.

El este de părere că trebuie să se mai pregătească înainte să se întâlnească cu Gigi Becali, care îi va pune cu siguranță întrebări din Biblie. 

Bianca Drăgușanu: Ai vreun invitat pe care ai vrea să îl aduci în emisiune și n-ai reușit până în momentul de față?

Adiță: Da, dar îl aduc. Gigi Becali. Eu am lucrat și la Steaua, ne știm.

Bianca Drăgușanu: Și de ce nu a venit până acum?

Adiță: Nu am reușit pentru că domnul Gigi Becali stă mai mult pe canelele bisericești și sport. Trebuie să mă mai pregătesc un pic pe partea asta bisericească să pot să îi fac față. Nu sunt pregătit, chiar dacă și eu sunt foarte credincios. Nea Gigi o să te întrebe fix din Biblie pagina a opta, citatul patru și nu o să știu ce să îi zic, dar mi-ar plăcea, e unic.

Ce întrebări i-ar adresa Adiță Voicu lui Gigi Becali? 

Adiță Voicu a filmat deja cu vărul lui Gigi Becali, Giovanni, interviu pe care l-a numit unul incredibil. El are aceleași așteptări și de la un interviu cu Gigi Becali, pentru care vrea să se pregătească intens. În ceea ce privește întrebările, el a dezvăluit că nu i-ar adresa niciodată o întrebare care ar putea să îl deranjeze. 

Bianca Drăgușanu: Ce scenariu ți-ai pus în minte să faci?

Adiță: Eu și viața lui. El e și bun povestitor, e și caterincă când are chef să facă. Foarte bun a fost vărul dânsului, Giovanni Becali, a fost incredibil. Îmi place să fac cu oameni de la care am ceva de învățat.

Bianca Drăgușanu: Ai vreo întrebare la care te-ai gândit și i-ai pune-o domnului Becali?

Adiță: Da, dacă a avut vreodată amantă. Mă dă afară, știi asta? Nu l-aș întreba niciodată nimic urât. M-aș duce cuminte. O emisiune cu Gigi Becali ar rupe. E altceva omul.

Cum este Gigi Becali ca șef? Adiță Voicu: „La Gigi trebuie să fii foarte bun și să îi aduci bani” 

Gigi Becali și Adiță Voicu au colaborat în perioada în care prezentatorul era purtător de cuvânt la Steaua, însă nu în mod direct. Cei doi nu au avut niciodată un conflict, însă Adiță Voicu a observat faptul că latifundiarul din Pipera este un șef dificil. În perioada în care lucra la Steaua, Adiță Voicu a mărturisit că a avut momente dificile cu Victor Pițurcă, care i-a spus că nu îi place de el pentru că nu este oltean. 

Bianca Drăgușanu: Eu știu că tu ai lucrat o perioadă cu Gigi Becali. E un șef dificil?

Adiță: N-aveam linie directă, dar ca șef e dificil. Îți dau exemplu cu fotbaliștii de la Steaua. La Gigi trebuie să fii foarte bun și să îi aduci bani. Mi se pare normal. N-am avut momente dificile cu el. Eu lucram la Steaua purtător de cuvânt. Am avut momente dificile cu Pițurcă. Când a venit Pițurcă la Steaua mi-a zis direct: „Mie nu îmi place de tine că nu ești oltean”. Eu eram născut și crescut în București, dar în rest n-am avut nimic cu nimeni. I-am și scos din multe belele.