Ce se află în geanta Biancăi Drăgușanu? Vedeta Kanal D2 are grijă ca fiecare apariție pe care o are în public să fie incredibilă, fie că este la un eveniment monden sau doar la o plimbare în mall.

Prin urmare, Bianca Drăgușanu are grijă să aibă la ea în permanență produsele de care are cea mai mare nevoie. Surprinzător, de departe obiectul pe care prezentatoarea TV își consideră cel mai necesar este bateria externă.

Ce se află în geanta Biancăi Drăgușanu? Vedeta are mereu acest obiect atunci când iese în oraș: „Are 2 kilograme, îmi rupe mânerul”

Prezentatoarea TV a dezvăluit că bateriile portabile sunt unele dintre cele mai necesare produse pentru ea, atunci când iese în oraș. Pentru că vedeta folosește telefonul la maxim, în special pentru câte o sesiune de poze, bateria device-ului nu este nici pe departe suficientă.

Blondina a mai punctat faptul că nelipsite din gențile sale sunt și cremele cu factor ridicat de protecție, dar și autobronzantul. Pentru că are mereu o piele arămie, multă lume crede că Bianca Drăgușanu petrece ore întregi pe plajă sau la solar. Nimic mai fals, pentru că vedeta se ferește de soare și are grijă ca pielea sa să fie cât mai sănătoasă.

Citește și: Rona Hartner, invitata Biancăi Drăgușanu la “Detectorul de minciuni”: „Eu am participat la casting și m-am bătut cu Salma Hayek și Madonna ca să joc în acest film”

„Eu am o categorie întreagă de baterii portabile pentru telefon. Abia aștept să apară Iphone 15, pentru că am înțeles că ține bateria mai mult. Am fost la mall și m-am pus pe o listă de așteptare, pentru că vreau să îl iau. Eu îmi fac zeci de mii de poze și mi se termină foarte repede bateria.

Am o valiză întreagă de baterii.

Am o baterie care cântărește 2 kilograme, mi se rupe mânerul de la geantă. Mereu trebuie să am cremă cu factor de protecție la mine. Autobronzant, pentru că eu nu stau la soare, mă dau doar cu autobronzant.

Trebuie să am și protecție solară pentru păr, măști hidratante pentru păr. Întotdeauna am șlapi la mine și adidași. Adidașii nu-mi lipsesc niciodată nici din mașină.

Viața mea e doar în adidași, tocurile sunt doar de formă, de poză, la evenimente. Sunt tot timpul cu pungi, cu genți, la mine în mașină e dulap”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.