Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani și jumătate, iar fanii vedetei se întreabă dacă își dorește să ajungă din nou în fața altarului. Relația vedetei Kanal D2 este din ce mai serioasă, motiv pentru care fanii se gândesc dacă o să o mai vadă în rochia de mireasă.

Citește și: „I-ai spus iubitei tale?” Victor Slav și Bianca Drăgușanu, față în față după 9 ani de la divorț. Ce și-au recunoscut foștii soți abia acum

Prezentatoarea emisiunii „Detectorul de minciuni” a decis să răspundă din nou întrebării pe care o primește mereu când vine vorba despre relația ei. Bianca Drăgușanu a mărturisit că este înconjurată mereu de rochii de mireasă, fiind mereu ocupată cu atelierul și comenzile pe care le primește. Cu toate acestea, vedeta și iubitul ei nu au planuri de căsătorie, însă nu se știe niciodată ce le va rezerva viitorul.

În cazul în care va fi cerută, Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu ar mai face un anunț grandios pe pagina ei de Instagram, ci mai degrabă își și-ar dori să se bucure în privat de acest eveniment fericit.

„Nu știu, adică eu oricum mă văd mireasă săptămânal pentru că am rochii de mireasă în atelierul meu, dar nu știu ce ne rezervă viața, viitorul, prezentul, chiar nu știu.

Dacă se va întâmpla lucrul acesta vreodată (n.r să fie cerută în căsătorie), o să fac așa o mare poză pe Instagram să spună I-auzi, stați…, nu, glumesc. Mi se pare așa old fashion să vii cu „Am spus da”. Nu am de ce să fac lucrurile astea pentru că a fost o perioadă când le-am făcut și lucrurile cu repetiție e ca și când citești o carte de 2-10 or”,
a declarat Bianca Drăgușanu pentru o emisiune televizată.

Bianca Drăgușanu, despre relația cu iubitul ei: „Noi suntem un întreg”

Bianca Drăgușanu a făcut declarații emoționante despre relația cu iubitul ei. Omul de afaceri o face pe vedetă fericită, iar relația lor continuă să devină tot mai serioasă și unită. Vedeta Kanal D2 a mărturisit că se completează unul pe celălalt și sunt alături la bine, dar și la greu.

„Noi suntem un întreg, bine, eu oricum m-am născut întreagă, dar este pe sufletul meu. Este ce îmi face mie plăcere și ce iubesc momentan. Acum dacă ne ține o viață, să ne țină o zi, asta Dumnezeu știe.
Este liniștea mea, eu liniștea lui și dacă suntem unul lângă celălalt suntem fericiți. Am făcut 2 ani și ceva, avem o relație mișto.

Am avut și noi urcușuri, coborâșuri.

Am fost alături de el în perioada foarte grea a vieții lui, el a fost alături de mine mereu. Mi se pare că așa a vrut Dumnezeu. Când nu o să mai fie, înseamnă că nu a mai fost ce trebuie. Dacă o să mai fie înseamnă că atunci chiar a fost ce trebuie”, a declarat prezentatoarea emisiunii „Detectorul de minciuni”, potrivit Ciao.