Cine este Bianca Drăgușanu? Bianca Drăgușanu revine pe micile ecrane! Vedeta este gazda emisiunii „Detectorul de minciuni”, pe care românii o pot urmări în fiecare sâmbătă seara, începând cu ora 22:00, la noul post de televiziune, Kanal D2. Gazda show-ului TV este o adevărată prezență în showbiz-ul din România și, la vârsta de 41 de ani, aceasta are o carieră de succes, la care a muncit timp de ani de zile.

Cine este Bianca Drăgușanu? Iată ce meserie are la bază una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră

Bianca Drăgușanu s-a născut pe 6 martie 1982 la Petroșani, județul Hunedoara. Încă de mică aceasta și-a dorit să devină independentă și să aibă proprii ei bani, așa că la 21 de ani aceasta a apărut pentru prima dată într-un pictorial provocator.

Având o înălțime de 1,80 metri și dimensiuni aproape perfecte, vedeta de televiziune i-a impresionat imediat pe români.

Atunci a început și cariera de fotomodel a prezentatoarei TV, care a început să pozeze pentru o cunoscută publicație din țara noastră.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pe catwalk-ul de la “Bravo, ai stil!”

Aceasta nu a fost însă nici pe departe prima dată când Bianca Drăgușanu a apărut în fața camerelor.

La doar 16 ani, vedeta a luat parte la o emisiune matrimonială, pentru a se reconecta cu persoana pe care o iubea la acea vreme, notează telecine.ro.

În toamna anului 2009 aceasta a devenit asistentă TV. Nu a renunțat însă la cariera pe care și-a construit-o în lumea modei, iar rezultatele bune și succesul au început să fie din ce în ce mai prezente cu trecerea timpului.

Ce studii are Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu deține o firmă de îmbrăcăminte, produsele de rezistență ale afacerii sale fiind rochiile pe care societatea le comercializează.

Citește și: Tatiana Final Boss, lipsită de inhibiții. A spus fără ocolișuri cu ce femeie din România ar vrea să aibă o aventură: "O idolatrizez, și-ar dori-o oricine"

În ceea ce privește educația școlară pe care o are vedeta, românii trebuie să știe că aceasta a obținut o medie de 8,95 la examenul de bacalaureat. Aceasta a obținut nota 10 la două dintre materiile la care a susținut examenul maturității, mai exact la tehnica servirii consumatorilor și la educație fizică. La ambele probe pe care le-a obținut la limba și literatura română vedeta a obținut nota 10, în timp ce la matematică a primit 7,20, iar la limba engleză 8,5.