“Detectorul de minciuni”, emisiunea prezentată de Bianca Draguşanu, va aduce în faţa publicului, în fiecare sâmbătă seara, de la 22:00, la Kanal D2,  invitaţi din industria de entertainment şi cei mai cunoscuţi influenceri. Întrebările îndrazneţe şi reacţiile invitaţilor conectaţi la  detectorul de minciuni  creează adevărate momente de amuzament şi relaxare, un melanj perfect pentru serile de sâmbătă.

In editia din această sâmbătă a show-ului, Bianca Dragușanu îl va avea ca invitat pe Victor Slav,  iar frumoasa prezentatoarea îl va supune pe fostul ei partener de viață la un adevărat tir al întrebărilor incomode.

Avem o ediție spectaculoasă!  Invitatul nostru nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Doamnelor si domnilor, Victor Slav!”,  isi anunță Bianca Dragușanu invitatul din această sâmbătă, de la “Detectorul de minciuni”. 

“Lumea ar vrea să știe daca i-ai spus iubitei tale ca vii la emisiunea cu mine…”, “Esti o persoană geloasă?”, “Ți-ai urmărit vreodată partenera?”, “Ai avut vreo parteneră dificilă?”,  acestea sunt doar cateva dintre curiozitățile  la care Victor Slav este invitat să raspundă.

“De ea am ascuns, în general, lucruri. Dar sunt si relatii în care nu ascund ”, afirmă Victor Slav, intr-o notă amuzantă, la una dintre întrebarile adresate de Bianca Dragușanu, amfitrioana show-ului.

Nu ratati sambata, de la 22:00, la Kanal D2, o editie antrenanta a emisiunii “Detectorul de minciuni”, cu Bianca Dragusanu  si invitatul sau, Victor Slav.  Emisiunea va putea fi urmarita in fiecare sambata, de la 22:00, la Kanal D2.