Yamato Zaharia, campion mondial la Kempo, fiul celebrului președinte al Federației Romane de Kempo, a făcut dezvăluiri sincere despre viața amoroasă, dar și carieră, în cadrul emisiunii „Detectorul de Minciuni”, difuzată în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Kanal D2, dar si pe canalul de Youtube theXclusive, tot duminica, de la ora 19:00.

Citește și: Yamato Zaharia, despre viața în ringul și în afara acestuia, la “Detectorul de minciuni”, emisiune difuzata duminică, la Kanal D2: “Când văd luptători la TV, cei de acasă se așteaptă să fim milionari. Nu este așa!”

Yamato Zaharia s-a declarat întotdeauna un bărbat asumat, motiv pentru care a răspuns sincer de-a lungul interviului și a fost cât se poate de deschis cu privire la viața lui amoroasă. Cu toate acestea, el a fost prins și cu minciuna de-a lungul interviului. Nu este un secret pentru nimeni că Yamato Zaharia a format un cuplu cu Ema Karter, actuală actriță pentru adulți. Cei doi au format un cuplu mai bine de patru ani de zile, perioadă în care Yamato Zaharia a recunoscut că a iubit-o sincer, însă relația lor amoroasă s-a deteriorat pe

parcurs. Atunci când a fost întrebat dacă a fost gelos în timpul relației, întrebare la care invitatul a negat, Octav a dezvăluit faptul că a mințit.

Yamato Zaharia: În primul rând e atracția, nu poți să te afișezi cu sufletul pe stradă, oricât ți-ai dori. Am fost foarte îndrăgostit de Miruna, de Ema. Am susținut-o în tot ce a făcut de la început. Am susținut-o.

Bianca Drăgușanu: Ai fost gelos în perioada aia?

Yamato Zaharia: Nu, nu am fost gelos niciodată. În general nu prea sunt o fire geloasă.

Octav: A mințit.

Yamato Zaharia a recunoscut că a înșelat-o pe Ema Karter! Care a fost motivul despărțirii

Bianca Drăgușanu a aflat toate detaliile de la invitatul ei. Yamato Zaharia a mărturisit că motivul pentru care relația lor a luat sfârșit are legătură cu geloziile Emei Karter. Luptătorul de MMA recunoscut că nu i-a fost loial, asta deoarece se săturase să fie acuzat pe nedrept. Atunci când a auzit motivul invocat de acesta, Bianca Drăgușanu a avut o reacție neașteptată. Prezentatoarea emisiunii „Detectorul de minciuni” i-a recunoscut că ceea ce i-a făcut Emei este o trădare. 

Cu toate acestea, el susține că relația lor a avut probleme mult mai importante decât faptul că a fost vorba de înșelat la mijloc, iar legătura dintre ei pur și simplu nu mai funcționa ca înainte. Ei au rămas prieteni buni și se susțin în proiectele de viitor pe care le au.

Bianca Drăgușanu: De ce s-a terminat legătura, dacă nu erai gelos?

Yamato Zaharia: Pentru că ea era geloasă. Am văzut că a zis că am înșelat-o de foarte multe ori, în fiecare zi. Da, o înșelam pentru că mă plictisisem să fiu acuzat pe degeaba. Întotdeauna înșeli, până și Brad Pitt a înșelat-o pe Angelina Jolie.

Bianca Drăgușanu: Mie mi se pare trădare asta. Dacă iubești, n-ai cum să înșeli.

Yamato Zaharia: La noi au intervenit atât de multe certuri încât mai călcam strâmb uneori.

Bianca Drăgușanu: Te-a prins vreodată fizic?

Yamato Zaharia: Da, Ema e cel mai mare detectiv. Nu cred că un bărbat rezistă lângă ea să o mintă. Acum nu o mai iubesc. Acum sunt doar sentimente de prietenie. Relația noastră de prietenie e cu mult mai bună. Ne vedem mereu, dar nu mai e flacăra aia. Viața este plină de surprize, dar ea este foarte setată pe muncă. Vrea să atingă niște sume pe lună, puterea aia financiară mare. Muncește foarte mult și eu am niște proiecte.