Bogdan Mocanu a fost invitat în emisiunea „Detectorul de minciuni”, prezentată de Bianca Drăgușanu și difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00. Artistul a fost supus unor întrebări incendiare, la care a răspuns cu toate sinceritatea.

Citește și: Victor Slav, luat la întrebări de Bianca Dragușanu, la “Detectorul de minciuni”, emisiunea difuzată sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D2!

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști și influenceri din România. Deși nu se află într-o relație oficială cu cineva, el s-a afișat de multe ori cu actrița de filme pentru adulți, Ema Karter. Cei doi s-au afișat împreună la toate evenimentele mondene și au dat de înțeles că formează un cuplu. În emisiunea „Detectorul de minciuni”, Bogdan Mocanu a spus adevărul despre relația lor.

Bogdan Mocanu a spus adevărul despre relația cu Ema Karter: „Ne înțelegem foarte bine”

Bogdan Mocanu i-a recunoscut Biancăi Drăgușanu că între el și Ema Karter nu a existat niciodată o relație oficială. Chiar dacă aparițiile lor au fost mai mult o strategie, între cei doi s-a legat o frumoasă relație de prietenie și continuă să se susțină reciproc.

Bianca Drăgușanu: Ai fost într-o relație cu Ema Karter? Este adevărat?

Bogdan Mocanu: Nu suntem într-o relație. Noi suntem ok, ne înțelegem foarte bine. Suntem pe același film. Și ea și eu suntem într-un moment al carierelor noastre în care o relație ne-ar ține pe loc. Eu sunt foarte focusat acum, iar ea este la începutul unui drum tare rău, deja a ajuns să fie undeva nu a mai ajuns nimeni din România în industria filmelor pentru adulți.

O relație acum ne-ar ține pe loc. Ne înțelegem foarte bine, ne dăm sfaturi, ne lăudăm cu reușitele noastre. Vorbim, dar nu a fost niciodată o relație, a fost așa să ne jucăm cu publicul.

Bianca Drăgușanu: Te-a deranjat că făcea parte din această industrie?

Bogdan Mocanu: Nu m-a deranjat. Scopul era să ne jucăm puțin cu showbiz-ul.

A fost o strategie, pentru că am vrut să dăm o lecție showbiz-ului și televiziunilor. Dacă postezi un story cu un vin te scoate alcoolic. Noi am vrut să ne jucăm puțin cu ei, să o ajut și pe Emma în începutul carierei ei și mă bucur că am putut să o ajut.

Bogdan Mocanu ar putea avea o relație cu o actriță de filme pentru adulți? „Singura mea soluție ar fi să intru și eu în industrie”

Întrebat dacă s-ar vedea vreodată într-o relație cu Ema Karter, Bogdan Mocanu a spus că acest lucru nu este exclus. Chiar dacă lucrează în domeniul filmelor pentru adulți, artistul a mărturisit că acesta nu este un impediment. În cazul în care el se va îndrăgosti de o femeie care lucrează în această industrie, Bogdan Mocanu a mărturisit că nu îi va cere să renunțe, ba chiar ar încerca să o înțeleagă.

Octav: Dar tu îți dorești o relație cu ea?

Bogdan Mocanu: Nu e exclus. Dacă m-aș îndrăgosti de ea crezi că m-ar mai interesa? Aș putea fi cu oricine dacă iubesc destul.

Bianca Drăgușanu: Dacă el este gelos așa cum spune, nu te văd capabil să accepți ca pe femeia de lângă tine să o atingă cineva cu un deget.

Bogdan Mocanu: Să găsesc o soluție. Hai să vorbim ipotetic. Nu m-am gândit la posibilitatea asta niciodată. Dacă ar fi să mă îndrăgostesc de un star de filme pentru adulți, probabil singura mea soluție ar fi să intru și eu în industrie ca să înțeleg punctul ei de vedere în relația noastră. Acolo nu e nimic cu sentiment și este doar un alt job. Am zis ipotetic. Nu i-aș zice să renunțe, mi se pare egoist.