"Detectorul de miciuni", emisiunea prezentată de Bianca Draguşanu, va aduce în faţa publicului invitaţi din industria de entertainment şi cei mai cunoscuţi influenceri

Odată cu lansarea Kanal D2, grupul Dogan Media International face un nou pas strategic transferând din mediul Digital pe TV cele mai interesante producţii care au deja un impact major asupra publicului din mediul online. Kanal D2 stabileşte astfel o conexiune puternică între comunitățile consumatoare de TV și online, oferind conținut fresh, exclusiv şi acoperind diferite domenii de interes, de la muzică, povești de viață și până la interviuri cu celebrități.

“Detectorul de miciuni”, emisiunea prezentată de Bianca Draguşanu, va aduce în faţa publicului, în fiecare duminică, de la 14:00, invitaţi din industria de entertainment şi cei mai cunoscuţi influenceri. Întrebările îndrazneţe şi reacţiile invitaţilor conectaţi la detectorul de minciuni creează adevărate momente de amuzament şi relaxare, un melanj perfect pentru serile de sâmbătă.