Mircea Zara, prezentator TV și unul dintre cei mai cunoscuți VJ din România, a fost invitatul Biancăi Drăgușanu weekendul acesta la "Detectorul de minciuni", emisiune difuzată la Kanal D2, și a răspuns cu o sinceritate debordantă tiradei de întrebări adresată de gazda emisiunii.

VJ Zara, așa cum este el cunoscut publicului, a avut ocazia de a cunoaște de-a lungul carierei sale multe personalități atât din țară, cât  și străinătate, însă întâlnirea cu Madonna va rămâne, cu siguranță, una dintre cele mai demne de reținut.

Citește și: „I-ai spus iubitei tale?” Victor Slav și Bianca Drăgușanu, față în față după 9 ani de la divorț. Ce și-au recunoscut foștii soți abia acum

"Era să îi rup piciorul Madonnei la Lisabona. M-am împiedicat de piciorul ei efectiv... Ea (n.r. era) pe jos, efectiv, stând cu telefonul; femeia stătea și aștepta, nu știu, să intre, să facă o repetiție...

Și eu în disperarea mea alergam pe culoare. Și, la un moment dat, simt că am luat un picior în picioare. Și când mă uit, în secunda doi mi s-au înmuiat genunchii! Direct în genunchi am căzut în fața ei!",
 a povestit Mircea Zara.

Cunoscutul prezentator este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. Crede cu tărie că singura carte de vizită pe care societatea ar trebui să o ia în considerare este cea profesională.

Acesta i-a mărturisit Biancăi Drăgușanu că în prezent este într-o etapă bună a vieții sale.

Citește și: „Nu a fost niciodată o relație” Bogdan Mocanu a dat cărțile pe față! Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Ema Karter

"Sunt îndrăgostit și acum. Nu nebunește. Nu poți să compari dragostea de la 15, 20 de ani cu dragostea trecută deja de o vârstă.

Când treci de 35, 40 de ani altfel iubești, altfel vezi omul de lângă tine, altfel te implici, altfel te apropii de el (…)",  a adăugat Mircea Zara.

Emisiunea “ Detectorul de miciuni ”, prezentată de Bianca Draguşanu, poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Kanal D2.