Bianca Drăgușanu, gazda emisiunii “Detectorul de minciuni” difuzată la Kanal D2, aduce, în fața publicului, în fiecare duminică, de la ora 14:00, invitaţi consacrați din industria de entertainment, îndrăgite vedete autohtone și renumiți influenceri români.

Citește și: Bianca Drăgușanu își dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă? Iată răspunsul vedetei Kanal D2: „Mă văd mireasă săptămânal”

Mircea Zara este invitatul Biancăi Drăgușanu, duminica aceasta, la “Detectorul de miciuni”, de la ora 14:00, la Kanal D2. Acesta a

ținut să precizeze, printre altele, un aspect important care ține de nevoia sa de a-și ține viața privată departe de ochii curioșilor.

“E treaba mea ce fac între patru pereți. Nu sunt genul căruia să îi placă să și <trambi ț eze> chestia asta. E treaba mea ce fac, cum, cu cine. (…) Important este ceea ce am de oferit societății”,  a spus vedeta în timpul emisiunii găzduite de Bianca Drăgușanu.

Cum a răspuns acesta întrebărilor adresate cu detectorul de minciuni alături, rămâne de văzut.  

“Ai avut vreodată vreo întâlnire cu o persoana pe care ai cunoscut-o pe internet?”, “S-a întâmplat să te trezești a doua zi lângă cineva și să nu îți mai amintești cine este?”, “Există vreo știre pe care ai vrea să o ștergi?”, “Dacă ai spune tot ce știi, ai pune în dificultate multe persoane?”, “Ai suferit vreodată în viața ta, în dragoste?”,  acestea sunt doar o parte dintre întrebările la care celebrul prezentator Mircea Zara va trebui

să ofere răspunsuri în cadrul emisiunii “Detectorul de minciuni”, difuzată duminică, de la ora 14:00, la Kanal D2.