Așa cum ne-a obișnuit, Bianca Drăgușanu, gazda emisiunii “Detectorul de minciuni”, difuzată la Kanal D2, aduce, în fața publicului, invitaţi din industria de entertainment şi cei mai cunoscuţi influenceri.

Duminica aceasta, de la ora 14:00, Răzvan Botezatu este invitatul Biancăi Drăgușanu, gazda emisiunii “Detectorul de minciuni”, difuzată la Kanal D2.  Acesta a recunoscut că se teme de întrebările la care va trebui să răspundă, mai ales că a fost o vreme când el era cel care o “vâna” pe aceasta pentru interviuri.

“(…) Chiar mă gândeam, înainte de a veni în emisiune, <Doamne, cât am alergat-o pe Bianca cu microfonul, în anii ăștia! … a venit momentul să se <răzbune> (…) Mi-e frică puțin, dar cu Dumnezeu înainte!”,  mărturisește vedeta în fața Biancăi.

Răzvan Botezatu va trebui să facă față tirului de întrebări pe care Bianca Drăgușanu i le-a pregătit în cadrul ediției de duminica aceasta a emisiunii “Detectorul de minciuni”.  

“Te-ai pus în posturi ridicole pentru a cuceri pe cineva?”,   “Îți b â rfești prietenii?”, ”Ai vrea să petreci o noapte cu vreo vedetă?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Răzvan Botezatu va trebui să ofere răspunsuri în cadrul emisiunii “Detectorul de minciuni”, difuzată duminică, de la ora 14:00, numai la Kanal D2.

 Nu ratați o nouă ediție “Detectorul de minciuni”, emisiune prezentată de Bianca Drăgușanu, astăzi, de la ora 14:00, numai la Kanal D2.