In aceasta duminica, la “Detectorul de minciuni”, emisiune difuzata începând cu ora 14:00, la Kanal D2, telespectatorii vor fi martorii unui interviu captivant cu Yamato Zaharia, un luptător profesionist apreciat în industria sporturilor de contact, cunoscut pentru abilitățile sale impresionante și atitudinea sa pozitivă. Celebrul sportiv Yamato Zaharia isi va dezvalui secretele care stau la baza succesului său în relații si nu numai, în emisiunea "Detectorul de minciuni", moderată de Bianca Drăgușanu.

Cu ochii ațintiți asupra sportivului, Bianca Drăgușanu nu s-a sfiit să adreseze o întrebare incisivă:  "Vreau să știu dacă ai avut succes la femei dintotdeauna?".  Cu un zâmbet cuceritor, Yamato a răspuns cu sinceritate, evidențiind importanța încrederii în sine și siguranței în relațiile cu sexul opus.

"Până la urmă, despre asta este vorba, să ai încredere în tine și să fii sigur pe tine.

Dacă nu ești cel mai frumos bărbat, poate excelezi la alte capitole; ești amuzant, ai anumite gesturi mai tandre cu femeia respectivă. Am avut încredere în mine încă de mic... Probabil și fizicul m-a ajutat, ochii, puțin simțul umorului, uneori",
 a declarat Yamato Zaharia, evidențiind calitățile care l-au ajutat să cucerească inimile multor femei.

În timpul interviului, Yamato a dezvăluit și aspecte mai puțin cunoscute despre viața de sportiv profesionist.

Când a fost întrebat despre veniturile din sportul pe care îl practică, sportivul a răspuns cu sinceritate și modestie, marturisind ca este recunoscător pentru reușitele sale și mulțumit cu ceea ce a realizat în cariera sa.

Citește și: Mircea Zara, invitatul Biancăi Drăgușanu, duminică, de la ora 14:00, la “Detectorul de minciuni”, la Kanal D2

"Mă simt confortabil, nu sunt sumele la care lumea de acasă se așteaptă.

Când văd luptători la TV, cei de acasă se așteaptă să fim milionari. Nu este așa. Mulți dintre ei vin și cu bani ca să se susțină. Însă eu am avut noroc și mă simt confortabil cu cât am câștigat din sport".

Editia din aceasta duminica a emisiunii" Detectorul de minciuni", difuzata la 14:00, la Kanal D2, va oferi o perspectivă unică asupra personalității carismatice a lui Yamato Zaharia și a vieții sale atât pe cât pe ring, cât și în afara lui.