Aurelia Elena, din Codlea (judeţul Braşov), a câștigat concursul "VIP pentru o zi" lansat de Kanal D2. Admiratoare a vedetelor și emisiilor Kanal D2, cea mai nouă televiziune generalistă din portofoliul Dogan Media International, Aurelia a avut parte de o experiență extraordinară chiar în culisele studiourilor emisiunilor preferate.

Aurelia a avut ocazia de a se întâlni cu vedetele pe care le urmărește zi de zi, din fața micului ecran, și de a cunoaște echipele din spatele unor emisiuni de succes precum "Bravo, ai stil!", show-ul care a deschis emisia postului TV Kanal D2,

"Duet cu Alexandra", "Detectorul de minciuni", "În oglindă" și NEWSTIME.

Chiar în platoul de la "Bravo, ai stil!", Aurelia Elena a cerut și a primit sfaturi utile în ceea ce privește ținutele și machiajul chiar de la îndrăgiții membri ai juriului emisiunii. Ilinca Vandici a întâmpinat-o chiar în cabina sa, locul unde i-a povestit Aureliei o serie de întâmplări din culisele emisiunii și nu numai.  Câștigătoarea concursului "VIP pentru o zi", de la Kanal D2, a avut apoi parte și de experiența unei ședințe foto alături de vedeta ei preferată, Ilinca Vandici.

"Ceea ce vedem pe micul ecran reprezintă, poate, doar 10% din munca depusă"

  În studioul NEWSTIME, a aflat chiar de la prezentatorul grupajului informativ al Kanal D2, Radu Andrei Tudor, în ce constă munca într-o redacție de știri.

Despre ce a însemnat experiența VIP pentru o zi, Aurelia Elena a povestit în direct, în cadrul matinalului "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat".

Citește și: Denise Rifai știe foarte bine ce vrea de la un bărbat. Vedeta Kanal D este foarte des curtată: „Prefer singură decât în probleme”

"Așteptam experiența aceasta.(...) M-am întâlnit cu jurații de la "Bravo, ai stil!", cu Ilinca Vandici, pe care o simpatizez foarte mult și o admir pentru profesionalism; am avut ocazia să văd studiourile de filmare pentru mai multe emisiuni, dar și să stau de vorbă cu un om pe care îl admir mult, Radu Andrei Tudor.

(...) Să fiu în platoul unei emisiuni era un vis păstrat că într-o <cutiuță>, de mai bine de douăzeci de ani; și ieri am deschis cutiuța să văd cum este de fapt. Mi-am dat seama că e vorba de foarte multă muncă. Ceea ce vedem pe micul ecran reprezintă, poate, doar 10% din munca depusă",  a declarat emoționată câștigătoarea concursului "VIP pentru o zi".