Denise Rifai știe foarte bine ce vrea de la un bărbat. Pe parcursul timpului, Denise Rifai și-a construit o carieră de succes, care este completată de imaginea impecabilă pe care o are aceasta la fiecare apariție publică.

Astfel, chiar dacă de cele mai multe ori vedeta a ales să fie foarte discretă cu viața sa personală, aceasta a vorbit recent despre viața sa amoroasă, mai exact despre cum reacționează atunci când este curtată de cei care vor să îi cucerească inima.

Denise Rifai știe foarte bine ce vrea de la un bărbat. Jurnalista a dezvăluit ce își dorește de la un posibil partener: „Eu cred foarte mult în calitate, consistență și timp”

Fiindcă este o femeie dorită de mulți burlaci din România, Denise Rifai este des abordată de reprezentații sexului puternic. În aceste condiții, vedeta a mărturisit că de fiecare dată reacționează în funcție de nivelul de intelect al bărbatului și, bineînțeles, de respectul cu care a fost abordată.

„Eu aici am mai multe teorii, în funcție de nivelul de intelect al domnului. Pentru că trebuie în viața aceasta câteodată… și bătaia e bună. Nu râdeți! Eu sunt un jurnalist care am învățat de-a lungul timpului să mă adresez în funcție de nivelul celui care trebuie să perceapă mesajul meu. Unui individ trebuie să îi răspunzi în funcție de nivelul la care este poziționat el pe mentalul pe care el îl are.

Dacă este un tip fin, rafinat și totuși încearcă să îmi facă curte sau vine cu o propunere care nu e tocmai confortabilă am un răspuns pe măsură la un anumit nivel. Dacă domnul este din cealaltă categorie și vine cu tot felul de propuneri îmi arăt cealaltă latură, de deci depinde. Sunt cameleonică, da”, a dezvăluit Denise Rifai, pentru Ego.ro.

Citește și: Ilinca Vandici, de aproape 16 ani pe micul ecran. Iată ce spune vedeta Kanal D2 despre concurentele de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

În ceea ce privește o relație amoroasă, jurnalista știe ce își dorește de la bărbatul de lângă ea. Vedeta a mărturisit că își dorește liniște și armonie iar, în cazul în care acest lucru nu există în cadrul relației amoroase, vedeta preferă să nu se implice în una.

„Eu sunt foarte fericită și bucuroasă cu tot ceea ce mi-e dat să trăiesc. Ce-o să fie o să fie, eu sunt bine cu mine și mă bucur de mine.

Prefer singură decât în probleme. Probleme cu oameni cu care nu ești compatibil atunci când privești spre viitor. Eu țin mult la liniște, îmi place confortul și armonia. Eu sunt un om de construcții. Îmi place să construiesc. Nu pot să construiesc decât cu un om asemenea mie. Dacă e să fie o să fie. Eu cu mine sigur o să construiesc în continuare. Eu cred foarte mult în calitate, consistență și timp.
În această formulă doar așa putem livra chestii de calitate”
, a mai spus Denise Rifai pentru sursa citată.

Imaginea pe care și-a creat-o Denise Rifai, intimidantă pentru multe persoane: „Nu prea mai au curaj”

Vedeta Kanal D a mărturisit că prin prisma meseriei pe care o practică de ani întregi, aceasta ajunge uneori să intimideze, ceea ce nu o deranjează pe jurnalistă, pentru că aceasta a ales să își ia job-ul foarte în serios.

Citește și: Alex Abagiu a primit întrebarea roșie de la Denise Rifai, în platoul „Bravo, ai stil!” 2023. Noul jurat a dat răspunsul imediat: „Inteligența este cel mai bun produs de make-up”

„La noi în meserie, dacă ai grijă de la început să te poziționezi se creează un renume de, în cazul meu, un jurnalist foarte corect și o femeie foarte corectă. Și atunci nu prea mai au curaj. Dar e foarte important să fii de la început foarte precisă. Iar eu am fost de la început foarte precisă. Au mai fost scăpări, dar am aplicat metoda care mie mi s-a părut corectă”, a mai spus Denise Rifai.