Denise Rifai, mărturisiri despre viața amoroasă. Denise Rifai este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din țara noastră. Chiar dacă are foarte mulți admiratori, vedeta Kanal D a mărturisit că nu a avut mereu noroc în dragoste.

Sinceră și asumată, așa cum i-a obișnuit pe fanii ei, Denise Rifai a vorbit despre relații, despre ce își dorește de la un partener de viață, dar și ce nu ar accepta niciodată din partea unuia.

Denise Rifai, mărturisiri despre viața amoroasă. Ce nu ar accepta niciodată prezentatoarea TV din partea bărbatului iubit?

Chiar dacă mulți bărbați și-ar dori să aibă o șansă la inima vedetei Kanal D, Denise Rifai a mărturisit că a suferit din dragoste la un moment dat. Relațiile trecute i-au arătat realizatoarei TV ce compromisuri este dispusă să facă, dar și ce nu ar accepta niciodată din partea partenerului.

Este vorba despre a fi înșelată, fapt peste care Denise Rifai nu ar trece.

„M-am îndrăgostit la un moment dat, dar a durat ceva timp până să îmi dau seama că suntem diferiţi, că nu putem construi o relaţie pe termen lung, pentru că doream lucruri diferite de la viaţă. Mi-a fost greu să ies din acea poveste, am suferit, pentru că inima nu se supune raţiunii şi se duce o luptă până se produce separarea.

Dacă am fi cu ochii larg deschişi de la început, am putea să ne ajustăm mai bine trăirile şi să ne limităm mai bine perioada de suferință. Dragostea este oarbă, dar nu suntem copii şi putem să mai gestionăm din suferinţă dacă privim adevărul în faţă.

Citește și: Denise Rifai, întrebare roșie pentru Maurice Munteanu, chiar în platoul „Bravo, ai stil!” 2023. Juratul a răspuns fără ocolișuri

Sunt bărbaţi care nu ştiu să iubească, care nu se iubesc nici pe ei înşişi şi provoacă haos în jur; nu ştiu ce vor. Eu am avut puterea să mă extrag dintr-o astfel de relaţie, şi asta mi-a prins bine, am depăşit zona asta de energie şi nu voi mai experimenta niciodată genul acesta de poveste. Ce nu aş accepta? Un bărbat care să aibă o relaţie paralelă.(...)

Sunt o femeie loială, fidelă, femeia unui singur bărbat şi cred în dragoste pe viaţă. Dar nu aş accepta niciodată să fiu înşelată. Aici este punctul nevralgic pentru mine. Dacă se ajunge în acest punct, nu înţeleg de ce să mai stăm unul cu celălalt. Şi eu sunt o femeie curtată şi este logic ca şi el să fie curtat, şi accept asta, e frumos. Dar există o limită şi o linie pe care un bărbat deştept ştie să o pună când are lângă el o parteneră pe care o respectă.
În fond, de aceea suntem împreună”
, a povestit Denise Rifai, pentru Viva.ro.

Ce regret are Denise Rifai? Prezentatoarea TV a spus totul: „Mi-aş fi dorit foarte mult să fiu deja căsătorită”

Până în acest moment, Denise Rifai a trăit atât clipe frumoase, cât și mai puțin plăcute în momentul în care a avut diferite legături amoroase. Iată însă că realizatoarea TV  are un mare regret, și anume că nu a mers până acum la altar alături de posibilul ales al inimii sale.

Citește și: Ilinca Vandici, de aproape 16 ani pe micul ecran. Iată ce spune vedeta Kanal D2 despre concurentele de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

„Mi-aş fi dorit foarte mult să fiu deja căsătorită cu un bărbat, să am o singură relaţie cu un singur bărbat toată viaţa mea, pentru că eu cred în dragostea pe viaţă. Însă uneori viaţa te duce în alte direcţii. Sunt o fire complexă, sunt curioasă, am experimentat tot felul de trăiri, să mă cunosc pe mine în diferite stări şi situaţii şi să mă construiesc pe mine cea de astăzi. Însă în mintea mea mi-ar fi plăcut să fie unul şi acelaşi bărbat în viaţa mea până mor”, a mai spus realizatoarea emisiunii de la Kanal D.