Ilinca Vandici, de aproape 16 ani pe micul ecran. Ziua de 2 aprilie este o adevărată sărbătoare pentru una dintre cele mai iubite vedete Kanal D2. Ilinca Vandici așteaptă cu nerăbdare atât lansarea noului post de televiziune, cât și debutul sezonului cu numărul 8 al celui mai apreciat show de fashion din țara noastră, „Bravo, ai stil!”.

Cu această ocazie, Ilinca Vandici și-a amintit cu drag de începuturile ei din familia Kanal D, atunci când postul de televiziune deținut de Dogan Media International abia se lansase în România.

Ilinca Vandici, de aproape 16 ani pe micul ecran. Prezentatoarea TV, în linia de start atât la Kanal D, cât și la Kanal D2

Ilinca Vandici a reușit să își construiască pe parcursul timpului o carieră de succes în media românească. Îndrăgita prezentatoare TV s-a alăturat pentru prima dată echipei Kanal D cu 16 ani în urmă, în 2007, anul în care postul de televiziune a început să emită.

De atunci a trecut peste un deceniu și jumătate, în care vedeta a experimentat o varietate de emoții în familia postului de televiziune. Acum, în 2023, Ilinca Vandici s-a alăturat cu entuziasm noului post de televiziune din familia Dogan Media, Kanal D2, care se lansează pe 2 aprilie.

În aceste momente, vedeta și-a amintit cu bucurie de clipele pe care le-a petrecut pe platourile de filmare de la „Bravo, ai stil!”.

Ilinca Vandici se consideră mai mult decât onorată să prezinte un nou sezon al emisiuni fenomen și le este recunoscătoare tuturor telespectatorilor care au urmărit show-ul pe parcursul timpului, dar și celor care vor face de acum acest lucru, de luni până vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2.

Citește și: Cine este Maurice Munteanu? Biografie: vârstă, studii, carieră. Află totul despre juratul emisiunii „Bravo, ai stil!”

„Bravo, ai stil! și noi suntem primii pe care îi puteți vedea pe Kanal D2. Deja a început numărătoarea inversă, ne apropiem de punctul culminant. Sunt mai mult decât recunoscătoare. Acum 16 ani, când Kanal D a venit în România, am fost acolo. Am fost printre primele vedete pe care Kanal D le-a luat și le-a cooptat în familia lui frumoasă. Iar acum, când se lansează Kanal D2, iarăși sunt aici.

E o bucurie și o onoare atât de mare. Mi se pare că tot ce am reușit eu să fac, bineînțeles alături de echipă întotdeauna, atât cei din fața camerelor, cât și cei din spate, pun cumva bazele întregii povești care urmează să se scrie, și zi de zi mai punem o pagină. Și pentru toate astea, telespectatorilor le sunt recunoscătoare. Pentru că noi suntem ai voștri, ai oamenilor care sunt încântați de tot conținutul super pe care îl oferim, și Kanal D și Kanal D2”,
a povestit Ilinca Vandici, la „Teo Show”.

Ilinca Vandici, fascinată de cele zece concurente ale sezonului 8 din „Bravo, ai stil!”

Ilinca Vandici revine pe micile ecrane din 2 aprilie, de la ora 19:00, cu un nou sezon al emisiunii fenomen „Bravo, ai stil!”. Cele 10 doamne și domnișoare care participă la show-ul de fashion se luptă pentru premiul cel mare, în valoare de 100.000 de lei, dar și pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Citește și: Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai i-a surprins cu întrebări roșii pe jurații de la “Bravo, ai stil!”, chiar la filmările show-ului

Concurentele din acest an au reușit să o impresioneze pe realizatoarea TV, care a rămas uluită de ușurința cu care tinerele au renunțat la emoții și inhibiții pentru a da totul în noul platou al îndrăgitei emisiuni.

„Sunt absolut fabuloase(n.red. concurentele). Când vin inclusiv vedete la interviu, într-o emisiune, așteaptă să fie întrebate, le adresezi două trei întrebări adiacente, le ajuți. Concurentele au venit din prima ediție și nu a fost nevoie de întrebare. Au zis „bună seara” și au început”, a mai spus Ilinca Vandici, în fața lui Teo Trandafir.