Unde puteți urmări Kanal D2? Kanal D2 este noul canal de televiziune care face parte din compania Dogan Media International. Începând cu data de 2 aprilie, toți românii vor putea urmări surprizele pe care noul post de televiziune le-a pregătit. Noul post de televiziune va emite full HD, iar telespectatorii îl vor găsi în grila de canale în locul postului de televiziune București TV, care a fost preluat de către Dogan Media. 

UPDATE: De la data 11 aprilie 2023, Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45.  Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție.

In funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange

Communications IPTV- poziția 129

Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

In cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.

Unde puteți urmări Kanal D2? Noua stație TV va emite din 2 aprilie 2023 la nivel național

Kanal D2 va putea fi urmărit live de către toți românii, atât prin intermediul rețelelor de cablu, cât și direct pe site-ul postului de televiziune, accesând următorul link:  https://kanald2.ro/live.html

Noua televiziune va fi generalistă și promite multe surprize, atât pentru iubitorii de divertisment, cât și pentru cei care vor să fie în fiecare moment conectați la cele mai importante știri ale zilei.

Citește și: Au început filmările pentru “Bravo, ai stil!”

Kanal D2 va emite începând cu 2 aprilie. Debutul va avea loc la ora 19:00, cu prima ediție din sezonul 8 a show-ului de fashion care a cucerit România, „Bravo, ai stil!”.

Kanal D2 Program. Ce emisiuni vor putea urmări telespectatorii la noua stație de televiziune 

Pe lângă noul sezon din „Bravo, ai stil!”, care începe duminică, 2 aprilie, la ora 19:00, și care îi va cuceri cu siguranță pe români, Kanal D2 vine pe piața media din România cu o abordare nouă și aduce emisiuni care o să fie cu siguranță chiar și pe placul celor mai pretențioși telespectatori. Începând din data de 3 aprilie, emisiunea de fashion va fi difuzată de luni până vineri, tot de la ora 19:00.

De la ora 21:00, imediat după „Bravo, ai stil!”, Radu Andrei Tudor le va prezenta telespectatorilor cele mai importante subiecte ale zilei, în cadrul unei ediții speciale a „NEWSTIME”. Ulterior, din data de 3 aprilie, grupajul informativ va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 21:00.

Citește și: Cine este Radu Andrei Tudor, prezentatorul știrilor de la Kanal D2

Tot în ziua marii lansări a noului post de televiziune, Kanal D2, va fi difuzat primul episod din serialul „Familia Borgia”, începând cu ora 22:00. Această producție va fi difuzată începând de luni, 3 aprilie, în zilele de luni și marți, tot de la ora 22:00.

Imediat după „Familia Borgia”, începe lungmetrajul „Selma”, un film de Oscar care îi are ca protagoniști pe Tim Roth și David Oyelowo.

În grila de programe a noi stații TV urmează să se regăsească și trei dintre cele mai apreciate producții de pe canalul de YouTube „theXclusive”. Pe micul ecran ajunge din 7 aprilie „Duet cu Alexandra”, care va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 22:00. Din 8 aprilie, telespectatorii se pot bucura de un nou sezon din „Detectorul de minciuni”, tot de la ora 22:00, iar zilele de duminică sunt rezervare pentru interviurile prezentate „În Oglindă”, care îi vor încânta pe telespectatori de la aceeași oră.

Românii se vor putea bucura și de două producții prezentate de către Cosmin Cernat. „Invitatul de la 12”, producția de excepție marca Radio Impuls va ajunge și pe micile ecrane, în fiecare duminică. De asemenea, în lista de show-uri pe care Kanal D2 le-o propune românilor va intra și matinalul „Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat”.

Kanal D2 Program. Iată ce seriale se vor afla în grila de program 

„Yanxi, Palatul Suspinelor”, va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 15:00, în timp ce joia și vinerea Kanal D2 va transmite „Drumul Tăcerii”.

„Instinct de mamă”, o producție turcească de excepție, îi va emoționa pe români de luni până duminică, începând cu ora 16:30. Serialul spune povestea tulburătoare a unei mame care își caută cu disperare fetița.

În fiecare seară de la ora 22:00, de luni până joi, telespectatorii sunt invitați să pătrundă în lumea unor povești mai puțin cunoscute, însă care îi vor cuceri cu desăvârșire: „Familia Borgia”, în fiecare luni și marți, „Gomora” în fiecare miercuri și „Sisi” în zilele de joi.