De ce a venit Andreea Mantea în platoul „Bravo, ai stil!” 2023? Marea premieră a noului sezon din „Bravo, ai stil!” 2023 bate la ușă, iar telespectatorii sunt nerăbdători să le cunoască pe cele zece concurente din sezonul 8. Printre persoanele nerăbdătoare de începerea noului sezon se numără și vedetele postului, care vin în platou să le ureze mult succes concurentelor.

Andreea Mantea, în platoul „Bravo, ai stil!” 2023: „Mă descurc?”

Andreea Mantea a venit cu o surpriză în platoul “Bravo, ai stil!” și le-a urat colegilor ei succes în noul sezon, pe noua stație de televiziune, Kanal D2. Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” a intrat în noul platou „Bravo, ai stil!” și a defilat pe podiumul pe concurentelor.

Citește și: Andreea Mantea a ajuns față în față cu Jurații, la “Bravo, ai stil!” “Doamne, ce frumos este! Mă descurc?”

„Doamne, ce frumos este! Mă descurc? Este foarte frumos aici la voi! Nu îmi vine să cred!”, a remarcat Andreea Mantea, după ce a defilat pe podiumul „Bravo, ai stil!” 2023.

Andreea Mantea, surpriză pentru jurații „Bravo, ai stil!” 2023

Andreea Mantea le-a făcut și o surpriză colegilor ei, cărora le-a dăruit o „inimă plină cu iubire”.

După ce a înmânat cutia roșie juraților, Raluca Bădulescu a fost extrem de încântată că în inimă se afla o surpriză dulce.

„Până veniți voi în Casa iubirii, eu am venit cu o inimă plină cu iubire! Vreau să vă țin pumnii, pentru că aveți nevoie de iubire. În orice, avem nevoie de iubire! Bineînțeles că trebuia să vin să vă vizitez și aș vrea să vă ofer o inimă plină cu… dulciuri.

Vă urez tot ce este mai bun si îi invit pe telespectatori să fie alături de voi. Și eu sunt fan <Bravo, ai stil!> și abia așteptam să reveniți in fata noastra!”, a spus Andreea Mantea.

Nu pierdeți din această duminică, de la ora 19:00, la Kanal D2, ediția specială a noului sezon “Bravo, ai stil”, ce lansează și noua stație din portofoliul Dogan Media International.

Show-ul „Bravo, ai stil!” va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2.