Când a văzut cum s-a prezentat Constanția la emisiune, Raluca Bădulescu nu s-a putut abține și a reacționat. Constanția a pășit în platoul „Bravo, ai stil!” încrezătoare, îmbrăcată într-o ținută compusă în totalitate din piese din denim.

Elementul care a atras însă cel mai mult atenția juraților a fost geanta de dimensiuni mari pe care o purta tânăra concurentă.

Când a văzut cum s-a prezentat Constanția la emisiune, Raluca Bădulescu nu s-a putut abține și a reacționat. Nimeni nu se aștepta la gestul juratei

Noul sezon din „Bravo, ai stil!” a debutat cu mare fast la Kanal D2. Printre concurentele care au reușit din prima să îi impresioneze pe jurați se află și Constanția, care la doar 21 de ani este deja convinsă că își dorește să combine arta și designul, pentru a realiza piese unice.

Prima sa defilare din acest sezon a tinerei a atras atenția juraților, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa concurentei, însă care au ținut să precizeze că geanta pe care Constanția a ales-o pentru a completa

ținuta nu este prea frumoasă.

Citește și: Ce-a pățit Alexandra Ungureanu în platoul “Bravo, ai stil!”: “De ce plâng? Nu mă așteptam…”

MAURICE MUNTEANU: „Geanta este totuși atât de urâtă, încât devine frumoasă în context. Te duce cu gândul la niște combinații de final de 1990.”

RALUCA BĂDULESCU: „Intuiești foarte bine trendul, ai ales denim cu denim, te-ai gândit foarte bine să pui mănușile.

Da, geanta este un model foarte urât, dar dezirabil, lumea îl vrea, îl caută, îl cumpără. Îmi place ce ai făcut astăzi, Constanția.”

ALEXANDRU ABAGIU: „Ca să citez o prietenă foarte bună- Am o viață întreagă în geanta asta.”

Când a auzit replica colegului ei de la masa juraților, Raluca Bădulescu nu s-a putut abține și a scos la iveală adevărata geantă care de ani întregi face furori la „Bravo, ai stil!” și la care jurata nu are de gând să renunțe.

ILINCA VANDICI: „Constanția cară în geantă o viață întreagă”

RALUCA BĂDULESCU: „Aia nu e geantă în care se cară o viață întreagă, asta-i o geantă în care se cară o viață întreagă!”

ILINCA VANDICI: „Aoleu, a scos-o! Nu pot să cred! A revenit geanta din primul sezon.”

Constanția, dată de gol de Sorina. Tânăra din Ploiești a dezvăluit cum s-a prezentat la repetiții studenta originară din Republica Moldova

Ținuta Constanției a fost apreciată și de către colegele sale. Dintre acestea, Sorina a fost cea care a ținut să precizeze că, după părerea sa, outfit-ul cu care s-a prezentat în fața camerelor este mult mai potrivit decât cel pe care Constanția l-a avut la sesiunea de repetiții.

SORINA: „Îți vine foarte bine această ținută, comparativ cu ziua de ieri, în care am văzut o altă persoană. Chiar mi se pare că te-ai străduit.”

Citește și: Bianca Drăgușanu, pe catwalk-ul de la “Bravo, ai stil!”

ILINCA VANDICI: „Dar la ce te referi, că uite eu nu știu, telespectatorii nu știu.”

SORINA: „Am făcut repetițiile ieri și am venit cu pantofii pentru emisiune îmbrăcate în ținutele de la repetiție și vă dați seama că nu arătam prea fascinant niciuna dintre noi.”

ILINCA VANDICI: „Și Constanția ce avea?”

SORINA: „Avea o rochiță vintage, cu o pereche de pantofi stiletto nude, care nu se combinau extrem de bine și ne-am amuzat noi între noi pe seama asta, dar ea(n. red. Constanția) știe și nu s-a supărat.”