Ce își dorește Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Artista se confruntă cu un moment foarte dificil al vieții. Recent, aceasta a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul patru.

Chiar dacă diagnosticul medicilor este unul devastator, artista este determinată să lupte cu boala și să nu lase afecțiunea să o doboare, pentru că simte că mai are încă foarte multe lucruri pe care vrea să le facă.

Ce își dorește Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Artista știe ce vrea de la viitor: „Am să mă rog la Dumnezeu să fie bine pentru fata mea”

Foarte credincioasă, Rona Hartner își pune toată nădejdea în divinitate și speră că se va întâmpla o minune și își va recăpăta sănătatea. Până în acel moment, artista și-a făcut câteva planuri pe viitor, pe care își dorește din toată inima să le poată duce la bun sfârșit.

Rona Hartner a învins o dată cancerul, în anul 2019, iar vedeta speră că și de această dată să învingă afecțiunea. Între timp, vedeta vrea să termine cu orice preț discul Eternity și se roagă ca fiica sa să fie bine, indiferent de ce se va întâmpla în viața ei.

„Vreau să nu plec de aici până nu termin discul meu Eternity.

Chiar vreau să fac acel album, nu vorbesc habotnic, pentru că am văzut că sunt oameni care sunt vindecați prin piesele acelea. Știu că am primit în rugăciuni muzica și textul și vreau să-l fac. Am să-l fac, chiar dacă nu știu dacă mă mai țin pe picioare, dar am să-l fac. E singurul lucru pe care mă ambiționez să-l mai fac. Și, pe urmă, am să mă rog la Dumnezeu să fie bine pentru fata mea, să găsim soluții și aștept un miracol”,
a afirmat Rona Hartner într-un live transmis pe contul său de Facebook.