Dana Roba, față în față cu soțul ei după ce a fost la un pas de moarte! Vedeta și bărbatul care a desfigurat-o ar fi trebuit să se întâlnească pentru prima dată față în față în sala de judecată, în cursul zilei de ieri.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă, pentru că medicii i-au recomandat Danei Roba să stea acasă, așa că make-up artista nu s-a putut prezenta la termen.

Specialiștii spun că o astfel de întâlnire, cu bărbatul care a băgat-o în comă, ar fi afectat-o mult prea tare, mai ales că aceasta încă se află în procesul de recuperare.

Dana Roba, față în față cu soțul ei după ce a fost la un pas de moarte! Vedeta spune că Daniel Balaciu i-a trimis mesaje din arest: „Le-a spus polițiștilor să mă convingă să nu divorțez”

În acest moment, Daniel Balaciu se află în spatele gratiilor, însă acest lucru nu l-ar fi oprit pe acesta să îi transmită soției sale dorințele și planurile sale de viitor. Agresorul vrea să formeze în continuare o familie cu Dana Roba, însă vedeta exclude cu desăvârșire această variantă.

Citește și: Dana Roba a postat primele imagini cu mâinile ei, după ce soțul i le-a distrus. Este tot mai aproape de a munci din nou: „Am plâns mai mult ca niciodată”

„El încă are speranțe că mă împac cu el. Este nebun omul! Are o nebunie fanatică. Îi spune fratelui său că el chiar vrea să se împace cu mine. I-a spus:` Vreau să mă împac cu Dana. Eu dacă voiam să o omor, chiar o omoram, dar nu am vrut.` Asta mi-a transmis și fratele lui că nu ar fi vrut să mă omoare. Înainte cu cinci zile de bătaie s-a dus la secția de poliție și le-a spus polițiștilor să mă convingă să nu divorțez.

E nebun de-a dreptul!”, spunea indignată Dana Roba pentru FANATIK.

Dana Roba are o dorință! Ce vrea să afle de la cel care a băgat-o în comă: „Nu o să îl iert niciodată pe Daniel”

Vedeta spune că nu își dorește să vorbească cu Daniel Balaciu, însă și-ar dori ca magistratul să îi adreseze o întrebare celui care a fost la un pas să îi fie călău.

Mai mult decât atât, Dana Roba nu vrea să mai audă de Daniel Balaciu și speră ca acesta să petreacă foarte mulți ani în spatele gratiilor pentru ceea ce i-a făcut.

Citește și: Dana Roba trece prin clipe cumplite! Make-up artista a mărturisit că nu își simte o parte din cap, după ce a fost atacată cu bestialitate de soț: „Am dureri foarte mari”

„Nu vreau să vorbesc nimic cu Daniel în sala de judecată. Vreau doar să îl rog pe judecător să îl întrebe: “S-a gândit vreo clipă că îi face rău mamei copiilor lui? Nu o să îl iert niciodată pe Daniel. Să stea la închisoare cât mai mult, să înfunde pușcăria! Tot răul pe care mi l-a făcut i-l va întoarce Dumnezeu însutit! Nu îmi este teamă de el!”, mai spunea vedeta, pentru sursa citată.