Dana Roba trece prin clipe cumplite! Viața Danei Roba s-a transformat într-un coșmar după ce a fost lovită de mai multe ori în cap cu un ciocan chiar de către soțul ei.

Chiar dacă a scăpat ca prin minune cu viață, problemele de sănătate cu care a rămas în urma atacului o chinuie foarte tare pe tânăra mamă.

Dana Roba trece prin clipe cumplite! Tânăra mamă a dezvăluit ce se petrece cu ea: „Partea stânga e amorțită foarte tare, nu simt nici când stau, nici când pun mâna”

Drama prin care a trecut Dana Roba i-a revoltat pe români, însă i-a făcut să fie și foarte îngrijorați de soarta make-up artistului. După ce a trecut printr-un adevărat iad și a fost operată de 9 ori pe creier, tânăra mamă a rămas cu mai multe sechele, așa cum le-a povestit chiar ea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Citește și: Desfigurată de soț, salvată de Dumnezeu

„Cum mă simt după operația de cap și dacă mă mai doare capul. Răspunsul este că da, am dureri foarte mari atunci când plâng sau când mă necăjesc, începe să mă doară capul, pentru că mi se înfunda nasul. Nasul meu e deja înfundat și respir foarte puțin cu el, dar în acel moment în care plâng sau mă supăr începe să mă doară foarte tare. Partea stânga e amorțită foarte tare, nu simt nici când stau pe partea stânga, nici când pun mâna”,

a mai precizat Dana Roba despre starea ei de sănătate, pe pagina persoană de Instagram.

Ce se întâmplă cu Daniel Balaciu după ce a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul pe soția sa: „A vrut să mă omoare cu sânge rece!”

Dana Roba a dezvăluit că soțul ei ar fi avut discernământ în momentul în care a atacat-o cu bestialitate.

Mai mult decât atât, make-up artista consideră că bărbatul a premeditat totul pentru că ar fi vrut neapărat să o ucidă.

Citește și: Mama fetei înjunghiate în Grădina Botanică a fost găsită! Lăsase în urmă un mesaj de adio cutremurător: „Eu nu pot să trăiesc fără Meliss”

„S-au făcut mai multe expertize. În cadrul expertizei telefonice procurorii au aflat detalii despre tot.

El s-a dus cu poliția apoi și a luat cearceaful din tomberon, ciocanul și i le-a adus procurorului. A fost audiat de două ori de anchetatori acasă câte șase ore, apoi a fost audiat de trei ori la Parchet. I s-a făcut și expertiză psihologică și au constatat că era în toate facultățile mintale. A vrut să mă omoare cu sânge rece! A premeditat tot, sunt absolut sigură”,
a declarat Daniela Roba, citată de Fanatik.