Dana Roba nu a scăpat încă de chin. După ce a fost bătută cu bestialitate de către soțul ei, Daniel Balaciu, Dana Roba a trecut prin 9 intervenții chirurgicale pe creier.

După perioada de comă și după ce medicii au salvat-o pe tânăra mamă, iată că aceasta s-a întors acasă și este în faza de recuperare. Problemele nu au dispărut însă, iar greul nu a trecut nici pe departe pentru vedetă.

Dana Roba nu a scăpat încă de chin. Vedeta trebuie să mai fie operată de încă câteva ori: „Mai trebuie să mai fac cel puțin trei”

Chiar dacă a supraviețuit bătăii cumplite pe care a primit-o din partea soțului ei, Dana Roba mai trebuie să treacă prin cel puțin trei intervenții chirurgicale pentru a putea să se recupereze.

Vedeta a povestit că în acest moment are o gaură în frunte, așa că se impune o operație de reconstrucție. De asemenea, o astfel de intervenție chirurgicală trebuie să fie realizată de către doctori și la nivelul nasului, dar și al mâinilor, pentru că are degetele rupte.

Citește și: Dana Roba, din nou alături de fiicele ei! Vrea să divorțeze cât mai repede de bărbatul care a băgat-o în spital: „Am cerut custodie totală. Nu vreau ca fetițele să-l mai vadă”

„Mai trebuie să mai fac cel puțin trei operații. Nu îmi simt nasul, nu am miros, gustul îl am în proporție de 60%. În frunte am o gaură adâncă și va trebui să fac operație de reconstrucție a frunții. Nu mai am cutia craniană. Apoi voi face o intervenție de reconstrucție a nasului și încă o operație la mâini. Aceste trei intervenții trebuie să le fac obligatoriu”,

a spus Dana Roba pentru FANATIK.

Dana Roba își dorește să muncească din nou: „Plâng în fiecare zi că nu pot”

Înainte să fie atacată de către soțul ei, Dana Roba profesa ca make-up artist. Acum însă, aceasta nu își mai poate folosi mâinile, ceea ce o întristează foarte tare pe tânăra mamă, care își dorește să poată să se descurce singură din nou.

Citește și: Culiță Sterp a sărit în ajutorul Danei Roba! Pur și simplu nu îi vine să creadă prin ce trece: „Dumnezeu sa aibă grijă de tine și de fetițele tale!”

„Plâng în fiecare zi că nu pot nici să muncesc. Eu iubesc să muncesc orice, nu mai spun de meseria mea. Machiez cu drag și spor și nu am refuzat niciodată pe nimeni.

Nu voi preda până nu mă voi opera.  Eu nu pot să fac ceva, nu pot să mănânc singură, să beau apă, să deschid uși. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu trebuie să mă mai ducă cineva la baie. Eu după ce am ieșit din spital eram ajutată la orice, inclusiv să merg la baie”, a mai povestit Dana Roba.