Culiță Sterp a fost de-a dreptul marcat de povestea Danei Roba, despre care medicii sunt că este o minune că este încă în viață. Make-up artista a fost lovită cu bestialitate de către soțul ei, care acum se află în arest preventiv. Vedeta a suferit o operație pe creier dificilă, iar medicii îi dădeau șanse minime de supraviețuire sau de recuperare.

Citește și: Dana Roba, din nou alături de fiicele ei! Vrea să divorțeze cât mai repede de bărbatul care a băgat-o în spital: „Am cerut custodie totală. Nu vreau ca fetițele să-l mai vadă”

Acum, Dana Roba s-a întors acasă, alături de fiicele ei, însă viața ei este pe departe de a fi ca înainte. Printre cei uimiți de povestea femeii se numără și Culiță Sterp, care a postat un mesaj emoționant pe contul său personal de Facebook. Artistul îi îndemână pe toți cei care pot să doneze pentru Dana Roba, care a rămas singură alături de fiicele ei, de care trebuie să aibă grijă, iar sănătatea nu îi permite să lucreze.

Mai mult decât atât, vedeta mai are multe vizite costisitoare la doctor de făcut pentru a se recupera. Culiță Sterp a fost de-a dreptul mișcat de povestea Danei Roba, iar mesajul pe care l-a postat a fost unul trimis în special pentru colegii săi de breaslă. 

„Haideți să fim alături de ea, donați fiecare cât puteți! Pe mine unul, sincer m-a impresionat forte tare cazul ei.

Si acum nici nu mai poate să muncească pentru ca nu poate să-și folosească mâinile și are problemele pe care le are, plus doua fetițe de crescut. Fac apel la toți colegii mei, nu sărăcim cu câteva sute sau mii de lei de fiecare acolo, renunțăm la o masa in oraș și ne facem datoria in fața lui Dumnezeu si o ajutam pe femeia asta dar de fapt ne ajutăm pe noi, pentru că atunci când dai, ție îți dai.
Dumnezeu sa aibă grijă de tine Dana și de fetițele tale! Ai încredere in Dumnezeu și în tine, că o sa fie totul bine, ești o mare luptătoare!”
, este mesajul postat de Culiță Sterp pe pagina lui de Facebook.

Dana Roba urmează să fie operată din nou: „Cu nasul nu mai pot respira decât 10%”

Dana Roba a postat în urmă cu puțin timp un mesaj în care le mulțumește tuturor celor care au avut bunăvoința să doneze pentru ea.

Make-up artista a mărturisit că mai are multe operații de făcut, iar rănile cu care a rămas se vor vindeca după o perioadă lungă de vizite la doctor și operații, care sunt extrem de costisitoare.

„Chiar dacă in urma cu aproape o luna puteam sa fiu printre îngeri, aproape omorâtă de fostul soț, cu 8 ciocane in cap, și chiar dacă medicii nu mi-au garantat nici o șansa la viața, Dumnezeu m-a lăsat mama pentru aceste 2 frumuseți.

Voi lupta pentru ele, și va mulțumesc pentru bănuții pe care i-ați pus in contul meu, atât cât și-a permis fiecare. El sa va răsplătească și ma rog pentru voi. RO77RZBR0000060023540519
Balaciu Daniela

Degetele de la mâna dreapta sunt rupte, urmează sa fiu operata, iar la stânga mai am de stat câteva săptămâni cu ea in ghips. In toamna voi avea și operațiile reconstrucția fetei și a nasului cu care nu mai pot respira decât 10%”, le-a transmis Dana Roba urmăritorilor ei.