Durere fără margini în familia Melissei, tânăra de 14 care a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova. Crima a îngrozit o țară întreagă, iar o familie a rămas răpusă de durere în urma pierderii fulgerătoare a fiicei lor. Melissa Lungu a fost condusă pe ultimul drum pe data de 1 iulie 2023, de către familie, prieteni și colegi.

Citește și: Răsturnare de situație! Criminalul din Craiova a trecut pe lângă Poliție imediat după ce a comis fapta. Ce au observat martorii

La o zi după ce și-a condus fiica pe ultimul drum, mama Melissei a dispărut fără urmă. Cel care i-a observat absența a fost a fost chiar soțul ei. Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că soția lui a dispărut, după ce i-a trimis mai multe mesaje cu tentă sinucigașă.

„Te iubesc foarte mult, să ai grijă de Alice, eu nu pot să trăiesc fără Meliss",

este unul dintre mesajele trimise de mama Melissei, potrivit Antena 3.

Mama Melissei a fost găsită! Este cutremurător unde se afla femeia, la o zi după ce și-a înmormântat fiica

În căutarea Anei Maria Lungu au plecat mai multe echipaje de poliție, în timp ce soțul ei se aștepta la ce e mai rău. Din fericire pentru familia femeii, ea a fost găsită, în viață, lângă merii din Grădina Botanică, chiar în locul în care fiica ei a fost atacată în urmă cu

câteva zile.

Citește și: Dana Roba, din nou alături de fiicele ei! Vrea să divorțeze cât mai repede de bărbatul care a băgat-o în spital: „Am cerut custodie totală. Nu vreau ca fetițele să-l mai vadă”

Mama Melissei a fost găsită în viață și teafără. Femeia era foarte agitată și le cerea în permanență oamenilor legii să fie lăsată în pace.

Un echipaj SMURD s-a aflat la fața locului și i-a acordat primul-ajutor femeii, care însă a dorit să urce în ambulanță.

Mesajul cutremurător postat de Mama Melissei, chiar în ziua înmormântării

Melissa a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova, alături de iubitul ei. Criminalul a fost un tânăr de 17 ani de la Liceul Militar, iar anchetatorii iau în calcul ca crima să fi fost una premeditată.

Tânăra de 14 ani a fost condusă pe ultimul drum pe data de 1 iulie, de către familie, prieteni, dar și oameni care nu o cunoșteau. Răpusă de durere, mama Melissei a trimis un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare, în care le-a cerut persoanelor prezente la înmormântare să o ajute să își ia adio de la fiica ei cu multă iubire și recunoștință.

„Meliss a fost un dar neprețuit, o prezență specială în viețile noastre.

Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea și zâmbetul sau pur. În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstrăm vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră.

Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire și recunoștință. Să o înconjurăm cu energia pozitivă în timp ce îi urăm drum lin și pace veșnică”, a scris mama tinerei de 14 ani, pe rețelele de socializare.